'Inferno's Molten Beauty'

Zilveren ring hanger met zirkonia’s en lavazand

Ontdek ‘Inferno’s Molten Beauty’, een hanger die de vurige kracht van de aarde belichaamt, verstrengeld met de schittering van zirkonia’s.

 350,00

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

Beeld je in dat je de essentie van een vulkanisch landschap met je meedraagt, gevangen in de tijdloze schoonheid van sterling zilver. ‘Inferno’s Molten Beauty’ is een hanger die niet alleen een sieraad is maar een verhaal vertelt van aardse energie en natuurlijke pracht. De ring, met een diameter van 3 cm, is een canvas voor de rauwe textuur van lavazand uit IJsland, vermengd met de levendigheid van ingelegde groene en rode zirkonia’s, die samen een onmiskenbaar stukje van de natuurlijke wereld vormen.

Deze unieke hanger, gedragen aan een zilveren ketting van 45 cm, biedt je de kans om een stukje van IJslands vurige hart te dragen. De stenen zirkonia’s zijn zorgvuldig gekozen om de tinten van de aarde te weerspiegelen en geven een subtiele verwijzing naar het groen van de natuur en de roodheid van smeltend magma.

Als deze kleurencombinatie je aanspreekt maar je op zoek bent naar een sieraad met een persoonlijk tintje, bied ik je de mogelijkheid om ‘Inferno’s Molten Beauty’ aan te passen. Laat me weten wat je favoriete kleuren zijn, en in 4 tot 6 weken tijd smeed ik een hanger die jouw persoonlijke connectie met de natuur en haar onstuimige schoonheid viert.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper