Het verhaal van Jef “De ring voelt als een ruggensteun”

Jef heeft een ring als belangrijke bezegeling:

“De ring voelt als een ruggensteun” 

“Ik ben ooit voor mijn werk naar Duitsland verhuisd. Ik woon vlakbij Frankfurt. Dat maakt voor social media niet uit, die kennen geen grenzen. Daardoor was ik Art by Daan al een paar keer op Twitter tegengekomen. Toen ik een ring wilde kopen als herinnering aan een moeilijke periode, moest ik dan ook aan haar denken. Het leek mij een mooi idee om daarmee op een tastbare manier die tijd af te sluiten.

Daan stond direct klaar om met mij mee te denken. Ik koos voor een mooie, groene mannenring als bezegeling van de periode. De ring is voor mij meer dan een aandenken, het voelt als een ruggensteun, als bevestiging dat de moeilijke tijd echt voorbij is. Ik ben weer klaar om naar de toekomst te kijken. Mijn dochter was samen met mij door de moeilijke periode gegaan. Daarom mocht zij van mij oorbellen uitzoeken bij Daan.

Ik ben heel enthousiast over de sieraden van Art by Daan. Ieder ontwerp is handgemaakt en uniek. Geen sieraad is hetzelfde. De ring beviel zo goed dat ik later ook nog andere sieraden heb gekocht. Het ontwerp van Daans ringen is ideaal voor mij. Ik heb reumaknokkels, maar dat is geen probleem omdat de ringen verstelbaar zijn. Ze passen dus altijd.

Dankzij de ringmeter was het niet nodig om vanuit Duitsland naar Daans atelier te komen; alles kon online worden afgestemd en geregeld. De verzending was nog wel een dingetje. Je zou denken dat alles prima geregeld is in Duitsland, maar pakketpost komt heel vaak niet aan. Gelukkig woont mijn dochter nog wel in Nederland. Ik heb Daan dus gevraagd om de ringen naar haar te versturen, zodat ik het weer bij mijn dochter op kon halen. Had ik meteen weer een goede reden om bij haar langs te gaan!”

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Hanger met een verhaal
Dat ik alleen ben, vind ik meestal niet erg; ooit begon ik mijn volwassen leven alleen en ik had er toen al weinig moeite mee. Maar soms heb ik even steun nodig, om me sterker te maken dan ik me op dat moment voel.
Abstract schilderij met felle kleuren als kaart
Als sieradenontwerper krijg ik vaak de vraag met welke materialen ik het liefst werk. Eerlijk gezegd, ik heb geen vast antwoord. Elk materiaal heeft zijn charme en uitdagingen. Maar als er één aspect is dat centraal staat in mijn werk, dan is het kleur.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper