BIJZONDERE ASSIERADEN

As armband -Vrouw / hond / zilver / met asruimte / asbedel / heren / kind / opa / oma / vader / moeder / overledenen / Liefdevol, herdacht met deze bijzondere handgemaakte as armband
Bijzondere witgouden asring van overledene
3 ringen versmolten tot 1 ring

Wil jij je overleden dierbare altijd bij je dragen? Misschien is het laten maken van een bijzonder assieraad dan wel iets voor jou. Daan smeed unieke assieraden met as van overledenen met stenen die handgeschilderd zijn. Je kunt er voor kiezen om het as zichtbaar of onzichtbaar in je sieraad te laten verwerken.

Uniek assieraad van overledene

Samen kunnen wij een kunstwerkje uitzoeken wat het leven van jouw dierbare of jullie band symboliseerde. Was diegene spiritueel kies dan voor bijvoorbeeld paars. Of gingen jullie samen altijd naar het strand? Dan is wellicht blauw met zandkleur een mooie combinatie. Hoe dan ook met een uniek assieraad draag je jou dierbare altijd met je mee.

Sieraden omsmelten van een dierbare

Als je het een gek idee vind om as van een dierbare bij je te dragen, kun je er misschien ook eens aan denken om oude sieraden van een dierbare te verzamelen en deze om te laten smelten om er zo iets nieuws van te laten maken. Lees in dit artikel meer over het omsmelten van oude sieraden.

Sieraden met paardenhaar

Naast as kan er ook haar verwerkt worden in een sieraad, zoals bijvoorbeeld paardenhaar of hondenhaar. Dit kan zichtbaar of onzichtbaar verwerkt worden in de sieraden.

Gouden ring met as van huisdier
Bijzondere assieraden

Gouden ring met as van overleden huisdier

Deze klant had mij op google gevonden en belde mij om te vragen, kun je in een erfstuk – gehad van oma – een steen maken met as? Dit is niet een vraag waar ik direct ja of nee op kan antwoorden. Het hangt namelijk af van het materiaal, de maat en de rand waar de steen in moet, in dit geval paste mijn stenen perfect en was ook de rand van de zetkast hoog genoeg om de steen met as in te zetten.

Lees verder »
Bijzondere assieraden

Kapotte stenen in een erfstuk, wat nu?

Erfstukken zijn voor de meeste mensen erg dierbaar en als deze dan na al die jaren kapot gaan is dat ook vaak erg verdrietig. Soms kiezen mensen ervoor om sieraden om te laten smelten naar iets nieuws

Lees verder »
Bijzondere hangers met as
Bijzondere assieraden

Bijzondere ashangers voor moeder en dochter

Deze bijzondere hangers met as maakte ik voor moeder en dochter. Beide zochten ze hun favoriete kleur uit om te gebruiken voor de hangers in RVS. De as is verwerkt tussen een handgeschilderd kunstwerkje en een glassteen, daardoor is de as dus ook zichtbaar, maar zal niemand het direct herkennen als as.

Lees verder »
3 ringen versmolten tot 1 ring
Bijzondere assieraden

Herinner-ring: 3 trouwringen omgesmolten tot 1

Deze opdracht was wel heel erg bijzonder! De klant kwam met drie trouwringen uit een erfenis waar ze één nieuwe herdenkingsring voor zichzelf van wilde hebben met de verwerking van de as in haar eigen lievelingskleuren.

Lees verder »
Bijzondere witgouden asring van overledene
Bijzondere assieraden

Ring met as van dierbare

Het verlies van een dierbare kan niemand goed maken. En meer dan ooit, in deze zware tijden, is dat iets waar we ons bewust van worden.

Lees verder »
As armband - Speciaal, hangemaakte sieraden met As van dierbaren zoals mensen maar ook honden en katten of liever een asbedel armband neem gerust contact met ons op
Bijzondere assieraden

Armband overledene – bijzondere assieraden

De eerste gedachte toen mij werd gevraagd of ik een armband met as van een overledene wilde maken was niet heel enthousiast. Ik vond het maar een eng idee, maar had er eigenlijk ook nooit eerder over nagedacht.

Lees verder »