Bijzondere assieraden

Wil jij je dierbare altijd dichtbij je dragen en hem of haar op een bijzondere manier eren? Dan is het laten maken van een uniek assieraad wellicht iets voor jou. Kunstenaar Daan smeedt assieraden met as van overledenen en voegt hier handgeschilderde stenen aan toe. Het is mogelijk om het as zichtbaar of onzichtbaar in het sieraad te laten verwerken.

Danielle Looije
Danielle Looije
Handgesmede as hanger kleurrijk
Rouwring met as van overledene
Ashanger hart
Bijzondere witgouden asring van overledene

Uniek assieraad van overledene

Samen met Daan kun je een bijzonder kunstwerkje uitzoeken dat het leven van jouw dierbare symboliseert. Was hij of zij spiritueel? Kies dan bijvoorbeeld voor de kleur paars. Of hadden jullie een speciale band met het strand? Dan is blauw met zandkleur wellicht een mooie combinatie. Met een uniek assieraad draag je jouw dierbare altijd bij je.

Omsmelten van familiegoud

Vind je het idee van as in een sieraad wat gek? Overweeg dan om oude sieraden van je dierbare te verzamelen en deze om te laten smelten om er iets nieuws van te maken. Lees hier meer over het omsmelten van oude sieraden.

Herdenkingssieraden met haar

Naast as kan er ook haar van je geliefde verwerkt worden in een sieraad, bijvoorbeeld paardenhaar of hondenhaar. Dit kan op een subtiele manier zichtbaar of onzichtbaar verwerkt worden in het sieraad. Kies een uniek assieraad dat past bij jouw dierbare en laat hem of haar zo voortleven in jouw hart.

Duik in een zee van kleur en inspiratie!

Abonneer je op de nieuwsbrief en mis geen enkel avontuur! Uiteraard kun je je op een later moment altijd weer makkelijk uitschrijven.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper