BIJZONDERE ASSIERADEN

Handgesmede as hanger kleurrijk
Ashanger hart
Bijzondere witgouden asring van overledene

Wil jij je dierbare altijd dichtbij je dragen en hem of haar op een bijzondere manier eren? Dan is het laten maken van een uniek assieraad wellicht iets voor jou. Kunstenaar Daan smeedt assieraden met as van overledenen en voegt hier handgeschilderde stenen aan toe. Het is mogelijk om het as zichtbaar of onzichtbaar in het sieraad te laten verwerken.

Uniek assieraad van overledene

Samen met Daan kun je een bijzonder kunstwerkje uitzoeken dat het leven van jouw dierbare symboliseert. Was hij of zij spiritueel? Kies dan bijvoorbeeld voor de kleur paars. Of hadden jullie een speciale band met het strand? Dan is blauw met zandkleur wellicht een mooie combinatie. Met een uniek assieraad draag je jouw dierbare altijd bij je.

Omsmelten van familiegoud

Vind je het idee van as in een sieraad wat gek? Overweeg dan om oude sieraden van je dierbare te verzamelen en deze om te laten smelten om er iets nieuws van te maken. Lees hier meer over het omsmelten van oude sieraden.

Herdenkingssieraden met haar

Naast as kan er ook haar van je geliefde verwerkt worden in een sieraad, bijvoorbeeld paardenhaar of hondenhaar. Dit kan op een subtiele manier zichtbaar of onzichtbaar verwerkt worden in het sieraad. Kies een uniek assieraad dat past bij jouw dierbare en laat hem of haar zo voortleven in jouw hart.

Vermaken van oude trouwringen met behoud van gravure
Vandaag wil ik graag een bijzondere opdracht met jullie delen die ik mocht uitvoeren voor een zeer gewaardeerde klant. Het gaat over het transformeren van oude trouwringen van haar ouders naar twee nieuwe, unieke ringen met behoud van de gravure en de herinneringssteen.
Herdenkingssieraad met paardenhaar
Veel sieraden die ik voor mijn klanten maak hebben een persoonlijk verhaal. Zo kwam Janneke bij mij met een bijzonder verzoek. Lees hier hoe speciaal de band tussen mens en dier kan zijn, en hoe een sieraad die band kan bekrachtigen.
Hanger met asverwerking
Als goudsmid maak ik vaak sieraden met een persoonlijke touch, maar de hanger die ik onlangs voor een klant heb mogen maken was echt een van mijn meest bijzondere creaties tot nu toe. Het was namelijk niet alleen een mooie hanger, maar ook een emotioneel geladen object voor de klant.
Handgesmede as hanger kleurrijk
Toen de klant bij mij kwam voor het maken van deze hanger, was het voor haar belangrijk om een tastbare herinnering te hebben aan haar ouders.
Omsmelten van zilver
Zilver wordt vaak over het hoofd gezien als het gaat om het omsmelten van edelmetalen, omdat het minder waardevol is dan goud. Maar als zilver emotionele waarde heeft, zoals bij erfstukken of oude sieraden, dan kan het omsmelten van zilver juist de perfecte oplossing zijn.
Gouden ring met as van huisdier
Deze klant had mij op google gevonden en belde mij om te vragen, kun je in een erfstuk - gehad van oma - een steen maken met as? Dit is niet een vraag waar ik direct ja of nee op kan antwoorden. Het hangt namelijk af van het materiaal, de maat en de rand waar de steen in moet, in dit geval paste mijn stenen perfect en was ook de rand van de zetkast hoog genoeg om de steen met as in te zetten.
hersteld-erfstuk-met-epoxy-steentjes4
Erfstukken zijn voor de meeste mensen erg dierbaar en als deze dan na al die jaren kapot gaan is dat ook vaak erg verdrietig. Soms kiezen mensen ervoor om sieraden om te laten smelten naar iets nieuws
Danielle Korpershoek
Steeds vaker krijg ik het verzoek om as van een overleden dierbare te verwerken in een sieraad. Ik vind dat een heel eervolle opdracht, waar ik veel tijd en aandacht aan besteed. Aan zo’n sieraad zit altijd een bijzonder verhaal. Dat geldt ook voor de ring die Daniëlle Korpershoek bij mij liet maken.
Bijzondere hangers met as
Deze bijzondere hangers met as maakte ik voor moeder en dochter. Beide zochten ze hun favoriete kleur uit om te gebruiken voor de hangers in RVS. De as is verwerkt tussen een handgeschilderd kunstwerkje en een glassteen, daardoor is de as dus ook zichtbaar, maar zal niemand het direct herkennen als as.
3 ringen versmolten tot 1 ring
Deze opdracht was wel heel erg bijzonder! De klant kwam met drie trouwringen uit een erfenis waar ze één nieuwe herdenkingsring voor zichzelf van wilde hebben met de verwerking van de as in haar eigen lievelingskleuren.
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt