Gouden ring met as van overleden huisdier

Deze klant had mij op google gevonden en belde mij om te vragen, kun je in een erfstuk – gehad van oma – een steen maken met as? Dit is niet een vraag waar ik direct ja of nee op kan antwoorden. Het hangt namelijk af van het materiaal, de maat en de rand waar de steen in moet, in dit geval paste mijn stenen perfect en was ook de rand van de zetkast hoog genoeg om de steen met as in te zetten. Dus was het antwoord, ja.

 

Gouden ring met as van huisdier
Gouden ring met as van huisdier
Gouden ring met as van huisdier

De klant kwam langs om een kleur uit te zoeken. Dus opende ik mijn boek met kunstwerken om samen een mooie kleur uit te kiezen voor de ring met as. De keuze is gevallen op een kleur gemaakt met bruin, goud en blauw. Overal mee te combineren en ook erg mooi met de kleur van het goud. Het blauw in de steen loopt ook perfect mee met de vorm van de steen. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het kunstwerkje om er een beetje zichtbare as van haar dierbare overleden huisdier, in dit geval haar hondje in te verwerken.

De steen rust op een randje waardoor de achterkant van de steen ook zichtbaar is, hier heb ik nog wat extra as verwerkt.

Ik vond het een eer om deze opdracht te krijgen en uit te kunnen voeren. Het is zo een hele mooie dierbare herinnering geworden.

 

Loop je ook met een dergelijke vraag rond, neem dan gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Danielle Looije

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.
Cadeau voor gepensioneerde
Iedereen kent het wel, een pensioengerechtigde krijgt, zeker als hij of zij langer in dienst is geweest, een ‘passend’ afscheidscadeau. De baas komt met een gegraveerd horloge of meer van die unieke cadeaus … maar niet heus.
Handgesmede trouwringen met witgoud en geelgoud
Erik en Miranda Prins hadden al bijzondere trouwringen laten maken, maar wilden er een speciale verandering in aanbrengen. Daarom klopten ze bij mij aan. Samen kwamen we tot een prachtig resultaat! Lees hier het bijzondere verhaal van de ringen van Erik en Miranda!