Gouden ring met as van overleden huisdier

Deze klant had mij op google gevonden en belde mij om te vragen, kun je in een erfstuk – gehad van oma – een steen maken met as? Dit is niet een vraag waar ik direct ja of nee op kan antwoorden. Het hangt namelijk af van het materiaal, de maat en de rand waar de steen in moet, in dit geval paste mijn stenen perfect en was ook de rand van de zetkast hoog genoeg om de steen met as in te zetten. Dus was het antwoord, ja.

 

Gouden ring met as van huisdier
Gouden ring met as van huisdier
Gouden ring met as van huisdier

De klant kwam langs om een kleur uit te zoeken. Dus opende ik mijn boek met kunstwerken om samen een mooie kleur uit te kiezen voor de ring met as. De keuze is gevallen op een kleur gemaakt met bruin, goud en blauw. Overal mee te combineren en ook erg mooi met de kleur van het goud. Het blauw in de steen loopt ook perfect mee met de vorm van de steen. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het kunstwerkje om er een beetje zichtbare as van haar dierbare overleden huisdier, in dit geval haar hondje in te verwerken.

De steen rust op een randje waardoor de achterkant van de steen ook zichtbaar is, hier heb ik nog wat extra as verwerkt.

Ik vond het een eer om deze opdracht te krijgen en uit te kunnen voeren. Het is zo een hele mooie dierbare herinnering geworden.

 

Loop je ook met een dergelijke vraag rond, neem dan gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Solderen van zilver
Je zal misschien wel eens ergens hebben gelezen dat ik voor mijn kunstenaarschap nog een heel ander leven heb gehad, ooit liet ik mij wijsmaken dat je met creativiteit geen geld kon verdienen en omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, begon ik op mijn 19e een reclamebureau, toch een beetje creatief 😏!
Solderen van sieraden op maat
Hallo daar! Ik ben Danielle, maar de meesten noemen me Daan. En raad eens? Vandaag wil ik het even hebben over sieraden en zelfexpressie. Voor mij zijn sieraden veel meer dan gewoon accessoires.
Cadeautje voor jezelf
Dopamine is zo’n stof die door het lichaam wordt aangemaakt. We noemen het ook wel het geluks- of beloningshormoon. Als ‘te’ ergens voor staat is alles verkeerd, maar van jezelf af en toe eens iets cadeau doen, is nog nooit iemand slechter geworden. 

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper