Blijf op de hoogte van mijn kleurrijke werk!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en sluit je aan bij honderden kunstliefhebbers die altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste verhalen en creaties.

Je kunt op elk moment weer uitschrijven, ik stuur je geen spam.

Gouden ring met as van overleden huisdier

Gouden ring met as van huisdier

Deze klant had mij op google gevonden en belde mij om te vragen, kun je in een erfstuk – gehad van oma – een steen maken met as? Dit is niet een vraag waar ik direct ja of nee op kan antwoorden. Het hangt namelijk af van het materiaal, de maat en de rand waar de steen in moet, in dit geval paste mijn stenen perfect en was ook de rand van de zetkast hoog genoeg om de steen met as in te zetten. Dus was het antwoord, ja.

 

Gouden ring met as van huisdier
Gouden ring met as van huisdier
Gouden ring met as van huisdier

De klant kwam langs om een kleur uit te zoeken. Dus opende ik mijn boek met kunstwerken om samen een mooie kleur uit te kiezen voor de ring met as. De keuze is gevallen op een kleur gemaakt met bruin, goud en blauw. Overal mee te combineren en ook erg mooi met de kleur van het goud. Het blauw in de steen loopt ook perfect mee met de vorm van de steen. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het kunstwerkje om er een beetje zichtbare as van haar dierbare overleden huisdier, in dit geval haar hondje in te verwerken.

De steen rust op een randje waardoor de achterkant van de steen ook zichtbaar is, hier heb ik nog wat extra as verwerkt.

Ik vond het een eer om deze opdracht te krijgen en uit te kunnen voeren. Het is zo een hele mooie dierbare herinnering geworden.

 

Loop je ook met een dergelijke vraag rond, neem dan gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Zussen geven een cadeau voor moeder
Wanneer het gaat om het vieren van de bijzondere band tussen een moeder en haar dochters, wat is er dan mooier dan een uniek sieraad dat deze onbreekbare verbinding symboliseert? Een sieraad dat speciaal is ontworpen met de liefde en waardering die je voor je moeder voelt, is niet alleen een prachtig cadeau
Treasure ring
Er is niets mooier dan een sieraad dat niet alleen schittert door zijn edelmetalen en stenen, maar ook door de verhalen die het vertelt. Ik had het voorrecht om samen met Sandra een bijzonder project te realiseren: het ontwerpen van haar unieke trouwring, een ware "treasure ring".
Sieraden met parels
Parels zijn al eeuwenlang geliefd om hun glans en schoonheid. Ze worden gevormd in schelpen van oesters en mosselen en zijn een echt wonder van de natuur. Als kunstenaar combineer ik vaak parels met mijn handgeschilderde stenen om unieke en kleurrijke sieraden te maken. In deze blog vertel ik je graag meer over parels en hoe je ze het beste kunt verzorgen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper