Wat wil de kleur ZILVER jou vertellen?

Ingetogen en avontuurlijk: ZILVER

Tijdloos en elegant. Woorden die perfect aansluiten bij de kleur zilver. Waar kleuren als goud, roségoud en brons meer trendgevoelig zijn is zilver een stabiele factor. Zilver is een klassieke kleur. 

Al sinds het begin van onze jaartelling geniet de kleur zilver aanzien. Het werd toen al gebruikt als betaalmiddel en versiering. Er zijn wereldwijd minstens veertien talen waarin voor de woorden zilver en geld hetzelfde woord wordt gebruikt. Zilver wordt al sinds het begin van de jaartelling geassocieerd met de maan, de zee en verschillende goden uit de oudheid. 

Zilver is een magische kleur met faam. In de magische wereld staat zilver voor dromen, geheime wensen en intuïtie. 

Wat straal jij uit met zilveren kleding en sieraden?

De kleur zilver past bij mensen met het motto: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Dat is tenminste als het over sieraden gaat. Zilveren kleding daarentegen gaat vaak gepaard met glitter en het zorgt voor een feestelijke uitstraling. Belangrijk om je goed bewust te zijn wanneer je zilveren kleding draagt. Voor een serieuze gelegenheid of een tripje naar de supermarkt is een zilveren jurk niet uitermate geschikt. Zilveren sieraden zijn erg populair. Ze zijn tijdloos en elegant. Zilver is minder uitgesproken dan andere metalen en is daardoor de perfecte aanvulling op praktisch elke outfit. Zilveren sieraden maken je stijl af op een rustige manier en ze stralen sereniteit uit. De kleur zilver past goed bij mensen met blauwe of groene ogen. Kleding in de kleuren: grijs, blauw, wit en zwart sluiten goed aan bij zilveren sieraden. Samen maakt dit een stijlvol geheel.

Sieraden maken de vrouw niet. De vrouw is er al, de sieraden versterken alleen haar stralende persoonlijkheid. Straal van buiten uit wie je van binnen bent: kies de juiste kleur bij je gevoel en laat jezelf zien. Er zijn al zoveel anderen.

In de magische wereld staat zilver voor dromen, geheime wensen en intuïtie.

Zilveren sieraden zijn tijdloos en elegant, en passen goed bij mensen met blauwe of groene ogen. Zilveren kleding gaat vaak gepaard met glitter en zorgt voor een feestelijke uitstraling.

Kleding in de kleuren grijs, blauw, wit en zwart sluiten goed aan bij zilveren sieraden.

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Ben je benieuwd naar de geheimen achter de meest trendy sieraden en wil je nieuwe en inspirerende manieren ontdekken om ze te dragen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste tips en tricks voor het dragen van sieraden. Mijn nieuwsbrief biedt alles wat je nodig hebt om je look naar het volgende niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan en mis niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Welke sieraden passen bij groene ogen?
Groene ogen zijn prachtig en kunnen nog mooier worden gemaakt met de juiste gekleurde sieraden. Het juiste sieraad kan de kleur van je ogen accentueren en ervoor zorgen dat je ogen er nog mooier uitzien. Hieronder vind je enkele tips om de kleur van je ogen te benadrukken met gekleurde sieraden.
Zilveren oorbellen met witte stenen en zoetwaterparels - handgemaakt
Wit is een kleur die vaak over het hoofd wordt gezien. Het wordt vaak gezien als een basis kleur die alleen gebruikt wordt om andere kleuren te accentueren. Maar wit is zoveel meer dan dat.
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.