Danielle Looije

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld. Bekijk de handgemaakte sieraden.

Wat wil de kleur ZILVER jou vertellen?

Ingetogen en avontuurlijk: ZILVER

Tijdloos en elegant. Woorden die perfect aansluiten bij de kleur zilver. Waar kleuren als goud, roségoud en brons meer trendgevoelig zijn is zilver een stabiele factor. Zilver is een klassieke kleur. 

Al sinds het begin van onze jaartelling geniet de kleur zilver aanzien. Het werd toen al gebruikt als betaalmiddel en versiering. Er zijn wereldwijd minstens veertien talen waarin voor de woorden zilver en geld hetzelfde woord wordt gebruikt. Zilver wordt al sinds het begin van de jaartelling geassocieerd met de maan, de zee en verschillende goden uit de oudheid. 

Zilver is een magische kleur met faam. In de magische wereld staat zilver voor dromen, geheime wensen en intuïtie. 

Wat straal jij uit met zilveren kleding en sieraden?

De kleur zilver past bij mensen met het motto: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Dat is tenminste als het over sieraden gaat. Zilveren kleding daarentegen gaat vaak gepaard met glitter en het zorgt voor een feestelijke uitstraling. Belangrijk om je goed bewust te zijn wanneer je zilveren kleding draagt. Voor een serieuze gelegenheid of een tripje naar de supermarkt is een zilveren jurk niet uitermate geschikt. Zilveren sieraden zijn erg populair. Ze zijn tijdloos en elegant. Zilver is minder uitgesproken dan andere metalen en is daardoor de perfecte aanvulling op praktisch elke outfit. Zilveren sieraden maken je stijl af op een rustige manier en ze stralen sereniteit uit. De kleur zilver past goed bij mensen met blauwe of groene ogen. Kleding in de kleuren: grijs, blauw, wit en zwart sluiten goed aan bij zilveren sieraden. Samen maakt dit een stijlvol geheel.

Sieraden maken de vrouw niet. De vrouw is er al, de sieraden versterken alleen haar stralende persoonlijkheid. Straal van buiten uit wie je van binnen bent: kies de juiste kleur bij je gevoel en laat jezelf zien. Er zijn al zoveel anderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Kerstcadeaus sieraden webshop
Informatie

5 redenen om jezelf iets cadeau te doen

Voor veel mensen geldt dat ze graag geven. Mooi ingepakte cadeautjes voor familie of vrienden. Toch is het soms ook goed jezelf iets cadeau te doen, ook al lijkt dat in eerste instantie een beetje vreemd. De vraag waarom je dat zou doen, zal bij menigeen opdoemen. Toch zijn er zeker legitieme redenen te bedenken waarom je jezelf af en toe ook iets cadeau mag doen.

Lees verder »
Sieraden voor valentijn
Informatie

Wel of geen cadeau met Valentijnsdag?

De oorsprong van Valentijnsdag, de onbekende maar beminde liefde iets toesturen, is inmiddels ver te zoeken. Voor geliefden is het hét moment om iets liefs te doen. En hoewel je dat natuurlijk iedere dag kan doen, geeft zo’n speciale dag wel iets extra’s.

Lees verder »
Informatie

Blauwe maandag, fabel of feit?

Blauwe maandag is welbeschouwd de meest deprimerende dag van het jaar. De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht dit in 2005. De vraag is alleen, is dit slechts uit het brein van deze psycholoog ontsproten of zit er ook een kern van waarheid in?

Lees verder »