Wat wil de kleur ZILVER jou vertellen?

Ingetogen en avontuurlijk: ZILVER

Tijdloos en elegant. Woorden die perfect aansluiten bij de kleur zilver. Waar kleuren als goud, roségoud en brons meer trendgevoelig zijn is zilver een stabiele factor. Zilver is een klassieke kleur. 

Al sinds het begin van onze jaartelling geniet de kleur zilver aanzien. Het werd toen al gebruikt als betaalmiddel en versiering. Er zijn wereldwijd minstens veertien talen waarin voor de woorden zilver en geld hetzelfde woord wordt gebruikt. Zilver wordt al sinds het begin van de jaartelling geassocieerd met de maan, de zee en verschillende goden uit de oudheid. 

Zilver is een magische kleur met faam. In de magische wereld staat zilver voor dromen, geheime wensen en intuïtie. 

Wat straal jij uit met zilveren kleding en sieraden?

De kleur zilver past bij mensen met het motto: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Dat is tenminste als het over sieraden gaat. Zilveren kleding daarentegen gaat vaak gepaard met glitter en het zorgt voor een feestelijke uitstraling. Belangrijk om je goed bewust te zijn wanneer je zilveren kleding draagt. Voor een serieuze gelegenheid of een tripje naar de supermarkt is een zilveren jurk niet uitermate geschikt. Zilveren sieraden zijn erg populair. Ze zijn tijdloos en elegant. Zilver is minder uitgesproken dan andere metalen en is daardoor de perfecte aanvulling op praktisch elke outfit. Zilveren sieraden maken je stijl af op een rustige manier en ze stralen sereniteit uit. De kleur zilver past goed bij mensen met blauwe of groene ogen. Kleding in de kleuren: grijs, blauw, wit en zwart sluiten goed aan bij zilveren sieraden. Samen maakt dit een stijlvol geheel.

Sieraden maken de vrouw niet. De vrouw is er al, de sieraden versterken alleen haar stralende persoonlijkheid. Straal van buiten uit wie je van binnen bent: kies de juiste kleur bij je gevoel en laat jezelf zien. Er zijn al zoveel anderen.

In de magische wereld staat zilver voor dromen, geheime wensen en intuïtie.

Zilveren sieraden zijn tijdloos en elegant, en passen goed bij mensen met blauwe of groene ogen. Zilveren kleding gaat vaak gepaard met glitter en zorgt voor een feestelijke uitstraling.

Kleding in de kleuren grijs, blauw, wit en zwart sluiten goed aan bij zilveren sieraden.

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Solderen van zilver
Je zal misschien wel eens ergens hebben gelezen dat ik voor mijn kunstenaarschap nog een heel ander leven heb gehad, ooit liet ik mij wijsmaken dat je met creativiteit geen geld kon verdienen en omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, begon ik op mijn 19e een reclamebureau, toch een beetje creatief 😏!
Solderen van sieraden op maat
Hallo daar! Ik ben Danielle, maar de meesten noemen me Daan. En raad eens? Vandaag wil ik het even hebben over sieraden en zelfexpressie. Voor mij zijn sieraden veel meer dan gewoon accessoires.
Cadeautje voor jezelf
Dopamine is zo’n stof die door het lichaam wordt aangemaakt. We noemen het ook wel het geluks- of beloningshormoon. Als ‘te’ ergens voor staat is alles verkeerd, maar van jezelf af en toe eens iets cadeau doen, is nog nooit iemand slechter geworden. 

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper