Bijzondere design bijzettafel met kunstwerk grijs en bruin

Bijzondere design bijzettafel met kunstwerk grijs en bruin

'Amazing Cave'
Speciale design bijzettafel. In het blad van de tafel is een kunstwerk van acrylverf gegoten in de bijzondere kleurencombinatie van grijsblauw, grijs, bruin en grafiet. Het grafiet is een metallickleur en geeft de tafel een bijzondere schittering. Deze bijzettafel is een echte aanwinst voor je interieur. Het kunstwerk is overgoten met epoxyhars. Dit maakt de tafel dus extra duurzaam want de epoxy is makkelijk op te poetsen. De diameter van de tafel is 45 cm en de hoogte 30 cm. De tafel heeft 3 poten. Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel in een andere kleur? Of heb je zelf een tafel die je ingegoten wil hebben met een kunstwerk? Neem gerust contact op!

 379,00

1 op voorraad

kleur

afmeting

steunkleur

,

speciale kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Aparte RVS oorbellen met hematiet edelstenen

 54,95

Bijzondere lange handgemaakte oorbellen met blauwe stenen

 64,95

Unieke zilveren ring met witte steen

 89,95

Unieke sieradenset met geel en blauw

 119,95