'Path of Hope'

Bijzondere handgemede ring met paarse triangle steen

Ontdek ‘Path of Hope’, een handgesmede ring met een unieke paarse steen, die de reis van creativiteit en individualiteit belichaamt.

 250,00

Beschikbaar voor nabestelling op maat

Mijn laatste creatie, ‘Path of Hope’, is een tastbare uiting van dromen en mogelijkheden. Deze sterling zilveren ring, gevormd door mijn eigen handen, draagt een driehoekige steen als symbool van richting en aspiratie. De kleuren binnenin – de diepe paars, het levendige groen en de glinsterende zilveren accenten – zijn gemengd als een schilderij dat elke keer dat je kijkt een nieuw verhaal vertelt.

Het ontwerp is geïnspireerd door de lijnen in de steen, die me deden denken aan de paden die we in het leven kiezen, vol hoop en verandering. Bij aankoop van deze ring, kun je er zeker van zijn dat je een wereldwijd uniek stuk draagt – een waar niemand anders de eigenaar van kan zijn.

Hoewel de originele ‘Path of Hope’ al een thuis heeft gevonden, sta ik open voor de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan en een ring te smeden die jouw persoonlijke verhaal vertelt. Of je nu een andere steen voor ogen hebt, of een andere ringmaat nodig hebt, samen kunnen we een sieraad vormgeven dat jouw unieke pad van hoop belicht.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook