Bijzondere handgemede ring met paarse triangle steen

'Path of Hope'

Ontdek ‘Path of Hope’, een handgesmede ring met een unieke paarse steen, die de reis van creativiteit en individualiteit belichaamt.

Verkrijgbaar op aanvraag

 250,00

Mijn laatste creatie, ‘Path of Hope’, is een tastbare uiting van dromen en mogelijkheden. Deze sterling zilveren ring, gevormd door mijn eigen handen, draagt een driehoekige steen als symbool van richting en aspiratie. De kleuren binnenin – de diepe paars, het levendige groen en de glinsterende zilveren accenten – zijn gemengd als een schilderij dat elke keer dat je kijkt een nieuw verhaal vertelt.

Het ontwerp is geïnspireerd door de lijnen in de steen, die me deden denken aan de paden die we in het leven kiezen, vol hoop en verandering. Bij aankoop van deze ring, kun je er zeker van zijn dat je een wereldwijd uniek stuk draagt – een waar niemand anders de eigenaar van kan zijn.

Hoewel de originele ‘Path of Hope’ al een thuis heeft gevonden, sta ik open voor de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan en een ring te smeden die jouw persoonlijke verhaal vertelt. Of je nu een andere steen voor ogen hebt, of een andere ringmaat nodig hebt, samen kunnen we een sieraad vormgeven dat jouw unieke pad van hoop belicht.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper