'Embrace'

Bijzondere handgesmede ring met groene steen

‘Embrace’: een handgesmede ring die de natuurlijke schoonheid van een groene, handgeschilderde steen in zijn dynamische design omarmt. Ringmaat 18

 345,00

De ring ‘Embrace’ is een stuk van mijn ziel, gesmeed in zilver en verrijkt met de levendigheid van groen. De overgang van dik naar dun metaal geeft de ring een uniek, dynamisch silhouet dat de blik vangt en de zinnen prikkelt. Het is alsof de ring zelf de handgeschilderde steen vasthoudt, deze koestert in een eeuwige omhelzing.

De kleur groen, symbool voor groei, harmonie en frisheid, brengt een vleugje natuurlijke verfijning. Elk detail van de steen is met zorg geschilderd, waardoor de ring een levend kunstwerk wordt, een waarbij je elke dag een stukje van de natuurlijke wereld draagt.

Heb je een andere ringmaat? Dan smeed ik graag een ring speciaal voor jou. Een ring die jouw persoonlijke voorkeur voor kleur en maat weerspiegelt. Stuur een mail en samen bespreken we de mogelijkheden, zodat jouw eigen versie van ‘Embrace’ net zo uniek zal zijn als de eerste. Een sieraad niet alleen gemaakt om te dragen, maar om te koesteren, elke dag opnieuw.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

speciale kleur

steensoort

steenmaat

materiaal

vorm

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook