'Embrace'

Bijzondere handgesmede ring met groene steen

Bijzondere handgesmede ring met groene steen

 375,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

Deze bijzondere ring is gesmeed van dik naar dun, dit geeft de ring een bijzondere dynamische uitstraling. Er is een groene handgeschilderde steen toegevoegd wat de ring een bijzonder effect geeft. Deze ring is verkocht, heb je interesse in deze ring? Mail Daan en geef je kleur en maat door.
kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

materiaal

vorm

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook