'S(ear)ious'

Brede zilveren earcuff

Unieke handgesmede earcuff met gepatineerd patroon. Deze kun je zo over je oor heen schuiven en geeft een gaaf effect. Als je hem zat bent haal je hem er gewoon weer af.

Deze earcuff wordt speciaal voor jou gemaakt, daarom is de levertijd iets langer (1 week) en kan het patroon een beetje afwijken van wat je op de foto ziet.

 95,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

materiaal

levertijd

vorm

garantie

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.