‘Mystique Glass Art’

Brede zilveren wikkelring met kleurrijke emaille

De ‘Mystique Glass Art’ wikkelring is een prachtig sieraad uit mijn exclusieve sieradenlijn. Gemaakt van zilver en cloissone emaille met een kleurverloop van groen naar paars, deze ring zal je verleiden met zijn verfijnde elegantie.

 395,00

De Mystique Glass Art wikkelring is een prachtig sieraad uit mijn exclusieve sieradenlijn. Gemaakt van zilver en cloissone emaille, deze ring is ontworpen om indruk te maken. De cloissone emaille heeft een prachtige kleurverloop van groen naar paars, wat resulteert in een uniek en elegant ontwerp.

Deze ring is handgemaakt door mij als kunstenaar, waardoor elk sieraad uniek is. Het zilver en de cloissone emaille zijn uitgekozen om hun kwaliteit en duurzaamheid, zodat je jarenlang kunt genieten van dit prachtige sieraad.

De ring op de foto is verkocht, maar ik maak graag een ring voor je op maat. De levertijd is dan 4-6 weken.

Of je nu op zoek bent naar iets om te dragen tijdens speciale gelegenheden of gewoon om elke dag te dragen, de Mystique Glass Art wikkelring is het perfecte sieraad. Voeg deze ring toe aan je collectie en voeg een vleugje elegantie en mystiek toe aan elke outfit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

techniek:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper