'Ocean Treasure'

Design bijzettafel blauw met goud

Ontdek ‘Ocean Treasure’, een design bijzettafel die de diepte van de oceaan naar je woonkamer brengt met zijn betoverende blauw en gouden swirls.

 369,00

1 stuk op voorraad

Verrijk je leefruimte met ‘Ocean Treasure’, een meesterwerk van functionaliteit en kunst. Als ik aan deze bijzettafel werk, giet ik mijn ziel in elke penseelstreek, wat resulteert in een hypnotiserende mix van wit, grijsblauw, en grijstinten, verlevendigd door sprankjes grafiet en zwart. Elk stuk is als het oppervlak van een kalme zee, verlicht door flarden zonlicht, gevangen in de tijd.

Met een diameter van 45 cm en een hoogte van 30 cm past deze tafel naadloos in elke kamer, terwijl de drie stevige poten zorgen voor stabiliteit. De epoxyhars afwerking garandeert niet alleen een glanzende aanblik maar belooft ook een levensduur van schoonheid en gebruiksgemak.

Als kunstenaar sta ik open voor jouw creatieve wensen. Of je nu verlangt naar een andere kleurschakering of jouw eigen tafel wil transformeren met een uniek kunstwerk, ik nodig je uit om contact op te nemen voor een persoonlijke touch. Jouw visie is mijn canvas.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting

kleur

speciale kleur

levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper