Design bijzettafel blauw met goud

'Ocean Treasure'

Ontdek ‘Ocean Treasure’, een design bijzettafel die de diepte van de oceaan naar je woonkamer brengt met zijn betoverende blauw en gouden swirls.

1 stuk op voorraad

 369,00

Verrijk je leefruimte met ‘Ocean Treasure’, een meesterwerk van functionaliteit en kunst. Als ik aan deze bijzettafel werk, giet ik mijn ziel in elke penseelstreek, wat resulteert in een hypnotiserende mix van wit, grijsblauw, en grijstinten, verlevendigd door sprankjes grafiet en zwart. Elk stuk is als het oppervlak van een kalme zee, verlicht door flarden zonlicht, gevangen in de tijd.

Met een diameter van 45 cm en een hoogte van 30 cm past deze tafel naadloos in elke kamer, terwijl de drie stevige poten zorgen voor stabiliteit. De epoxyhars afwerking garandeert niet alleen een glanzende aanblik maar belooft ook een levensduur van schoonheid en gebruiksgemak.

Als kunstenaar sta ik open voor jouw creatieve wensen. Of je nu verlangt naar een andere kleurschakering of jouw eigen tafel wil transformeren met een uniek kunstwerk, ik nodig je uit om contact op te nemen voor een persoonlijke touch. Jouw visie is mijn canvas.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting

kleur

speciale kleur

levertijd

2 – 3 werkdagen

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper