Design bijzettafel paars

'Purple Rain'

Laat ‘Purple Rain’ jouw ruimte verrijken met zijn levendige paarse tinten en elegante design. Een unieke bijzettafel die meer is dan alleen een meubelstuk.

1 stuk op voorraad

 349,00

Stap binnen in de wereld van ‘Purple Rain’, een design bijzettafel die kunst met functionaliteit vermengt. De tafel straalt met een hypnotiserend palet van paars, verlicht door accenten van wit en turquoise, en krijgt diepte door het gebruik van grafiet metallic kleuren die zorgen voor een subtiele glans.

Elke tafel is zorgvuldig overgoten met epoxyhars, wat niet alleen een schitterend oppervlak creëert maar ook een duurzame afwerking garandeert die eenvoudig schoon te houden is. Met een praktische diameter van 40 cm en een hoogte van 50 cm, vervaardigd uit MDF, past deze tafel naadloos in elk modern interieur.

Voor een persoonlijke touch of speciale wensen sta ik open voor maatwerk. Is ‘Purple Rain’ net niet helemaal wat je zoekt, of wil je een eigen tafel transformeren? Ik sta klaar om je droomtafel te realiseren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting

kleur

steunkleur

, ,

speciale kleur

levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper