Exclusieve zilveren oorbellen met witte steen

'Moonlight'

Laat je betoveren door ‘Moonlight’. Zilveren oorbellen die de stille pracht van maanstralen vangen, met nuances van paars en turquoise.

 79,95

In de stilte van de nacht, wanneer de maan hoog aan de hemel staat, voel ik de inspiratie voor ‘Moonlight’ door me heen stromen. Elke oorbel is een echo van dat serene moment.

Het middelpunt van deze creaties is de handgeschilderde witte glassteen. Met elke blik zie je de subtiele tinten paars en turquoise, herinnerend aan de manier waarop maanlicht danst over een rustige zee. Het delicate schilderwerk met acrylverf zorgt voor een diepte en textuur die echt betoverend is.

Gemaakt om lichtgewicht te zijn, fluisteren deze oorbellen elegantie zonder je oren te belasten. En dankzij de zorgvuldig gebogen haakjes hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van deze kleine schatten. ‘Moonlight’ is een uitnodiging om elke dag de magie van de maan bij je te dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper