'Moonlight'

Exclusieve zilveren oorbellen met witte steen

Laat je betoveren door ‘Moonlight’. Zilveren oorbellen die de stille pracht van maanstralen vangen, met nuances van paars en turquoise.

 79,95

In de stilte van de nacht, wanneer de maan hoog aan de hemel staat, voel ik de inspiratie voor ‘Moonlight’ door me heen stromen. Elke oorbel is een echo van dat serene moment.

Het middelpunt van deze creaties is de handgeschilderde witte glassteen. Met elke blik zie je de subtiele tinten paars en turquoise, herinnerend aan de manier waarop maanlicht danst over een rustige zee. Het delicate schilderwerk met acrylverf zorgt voor een diepte en textuur die echt betoverend is.

Gemaakt om lichtgewicht te zijn, fluisteren deze oorbellen elegantie zonder je oren te belasten. En dankzij de zorgvuldig gebogen haakjes hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van deze kleine schatten. ‘Moonlight’ is een uitnodiging om elke dag de magie van de maan bij je te dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper