Zilveren oorbellen met paarse stenen lichtgewicht

'Nebula Nectar'

Verlies jezelf in de kosmische schoonheid van ‘Nebula Nectar’. Oorbellen die de magie van het heelal vangen in elke handgeschilderde penseelstreek.

 79,95

Elke keer als ik naar de sterren kijk, ben ik gefascineerd door de wonderen van het heelal. Met ‘Nebula Nectar’ breng ik een stukje van die betoverende ruimte dichterbij.

Deze zilveren oorbellen zijn ware kunstwerkjes. De handgeschilderde glasstenen lijken wel kleine nevels, met hun diepe paarse tinten die samensmelten met fonkelende gouden en roze nuances. Ze roepen beelden op van verre sterrenstelsels en mysterieuze kosmische verschijnselen.

Hoewel rijk aan detail, zijn deze oorbellen verrassend licht van gewicht, perfect voor elk moment van de dag. Ze zijn niet alleen een sieraad, maar ook een uitnodiging om te dromen, om je te verliezen in de oneindigheid van het universum.

Draag ‘Nebula Nectar’ en voel de kosmische verbinding, de magie en mysterie van alles wat daarbuiten ligt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

,

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper