Gouden 3-dubbele ring met druppel steen

Gouden 3-dubbele ring met druppel steen

'Golden Blue Haze'
Ontdek de unieke Golden Blue Haze 3-dubbele ring met handgeschilderde druppelsteen, gemaakt van 14k goud.

 985,00

steensoort

kleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Deze prachtige 3-dubbele ring is een ware eyecatcher en zal jouw outfit compleet maken. De ‘Golden Blue Haze’ ring is ontworpen en met de hand gemaakt door Daan, en is voorzien van een handgeschilderde druppelsteen. Door het gebruik van 14k goud, heeft deze ring een luxe uitstraling en zal hij lang meegaan. Het unieke ontwerp en het feit dat de stenen met de hand geschilderd worden, maakt elke ring 100% uniek. Wil je graag een soortgelijke ring, maar dan op maat gemaakt? Neem dan gerust contact op met Daan en hij zal deze met veel plezier voor je maken, met een levertijd van 4-6 weken. Bestel nu de ‘Golden Blue Haze’ 3-dubbele ring en geniet van een uniek sieraad dat je nergens anders zult vinden!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook