Gouden ring met zilveren bolletjes

'Shiny Droplets'

Laat je vingers stralen met de ‘Shiny Droplets’, een unieke mix&match gouden ring met zilveren bolletjes.

 350,00

Maak de blits met deze prachtige ‘Shiny Droplets’ ring. Deze ring komt uit mijn exclusieve sieradenlijn en is uniek omdat je hem kunt samenstellen in verschillende kleuren en metalen. De gouden ring is voorzien van zilveren bolletjes die zorgen voor een opvallende en stralende uitstraling (ook beschikbaar als zilveren ring met gouden bolletjes). Het bijzondere aan deze ring is dat de stukjes metaal in de ring geklonken zijn, wat resulteert in een patroon dat niet alleen zichtbaar is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Stel hem samen in jouw favoriete kleur goud en laat iedereen zien hoe fashionable je bent!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

vorm:

gelegenheid:

garantie:

levertijd:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper