Gouden ring met zilveren bolletjes

Gouden ring met zilveren bolletjes

'Shiny Droplets'
Laat je vingers stralen met de ‘Shiny Droplets’, een unieke mix&match gouden ring met zilveren bolletjes.

 350,00 1.195,00

materiaal

,

vorm

gelegenheid

garantie

levertijd


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

Maak de blits met deze prachtige ‘Shiny Droplets’ ring. Deze ring komt uit mijn exclusieve sieradenlijn en is uniek omdat je hem kunt samenstellen in verschillende kleuren en metalen. De gouden ring is voorzien van zilveren bolletjes die zorgen voor een opvallende en stralende uitstraling (ook beschikbaar als zilveren ring met gouden bolletjes). Het bijzondere aan deze ring is dat de stukjes metaal in de ring geklonken zijn, wat resulteert in een patroon dat niet alleen zichtbaar is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Stel hem samen in jouw favoriete kleur goud en laat iedereen zien hoe fashionable je bent!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook