Groot abstract schilderij van een struisvogel

'Serene Ostrich Odyssey'

Duik in de mysterieuze wereld van ‘Serene Ostrich Odyssey’. Dit grootse, abstracte schilderij van een struisvogel, vastgelegd door Daan, is een intrigerende viering van de natuur in zijn meest majestueuze vorm.

 119,00

Ervaar de betovering van de ‘Serene Ostrich Odyssey’. De diepe, rijke kleuren en de krachtige penseelstreken vangen de ziel en het karakter van een struisvogel op een manier die zowel realistisch als dromerig is. De opvallende blauwe oog van het dier, die als een juweel schittert, trekt je onmiddellijk in het kunstwerk en nodigt je uit om de vele lagen en texturen te verkennen die Danielle met meesterlijke precisie heeft gecreëerd.

Het originele schilderij, met indrukwekkende afmetingen van 120×50, zou het middelpunt van elke ruimte zijn, een echt statement van zowel kunst als natuur. Voor degenen die op zoek zijn naar die exclusieve touch, is het origineel nu te koop, geleverd met echtheidscertificaat.

Maar de magie van ‘Serene Ostrich Odyssey’ is niet beperkt tot slechts één eigenaar. Als je betoverd bent door de schoonheid van dit werk, maar het origineel is niet binnen handbereik, overweeg dan een reproductie. Deze zijn zorgvuldig afgedrukt op premium canvas en beperkt tot een oplage van slechts 25 stuks, waardoor je een stukje exclusiviteit in huis haalt.

Laat je meeslepen door de serene reis van deze struisvogel en voeg een stukje wonder toe aan je leefruimte met ‘Serene Ostrich Odyssey’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

afmeting:

, ,

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper