'Serene Ostrich Odyssey'

Groot abstract schilderij van een struisvogel

Duik in de mysterieuze wereld van ‘Serene Ostrich Odyssey’. Dit grootse, abstracte schilderij van een struisvogel, vastgelegd door Daan, is een intrigerende viering van de natuur in zijn meest majestueuze vorm.

 119,00 595,00

Ervaar de betovering van de ‘Serene Ostrich Odyssey’. De diepe, rijke kleuren en de krachtige penseelstreken vangen de ziel en het karakter van een struisvogel op een manier die zowel realistisch als dromerig is. De opvallende blauwe oog van het dier, die als een juweel schittert, trekt je onmiddellijk in het kunstwerk en nodigt je uit om de vele lagen en texturen te verkennen die Danielle met meesterlijke precisie heeft gecreëerd.

Het originele schilderij, met indrukwekkende afmetingen van 120×50, zou het middelpunt van elke ruimte zijn, een echt statement van zowel kunst als natuur. Voor degenen die op zoek zijn naar die exclusieve touch, is het origineel nu te koop, geleverd met echtheidscertificaat.

Maar de magie van ‘Serene Ostrich Odyssey’ is niet beperkt tot slechts één eigenaar. Als je betoverd bent door de schoonheid van dit werk, maar het origineel is niet binnen handbereik, overweeg dan een reproductie. Deze zijn zorgvuldig afgedrukt op premium canvas en beperkt tot een oplage van slechts 25 stuks, waardoor je een stukje exclusiviteit in huis haalt.

Laat je meeslepen door de serene reis van deze struisvogel en voeg een stukje wonder toe aan je leefruimte met ‘Serene Ostrich Odyssey’.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

afmeting

, ,

levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook