'Sparkle of Hope'

Grote handgesmede ring met paarse ovale grote steen

Ontdek de unieke handgesmede ring ‘Sparkle of Hope’ met een paarse ovale grote steen die een menging van verschillende kleuren paars, parelmoer en groen heeft.

 275,00

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

Op zoek naar een echte eyecatcher voor om je vinger? De handgesmede ring ‘Sparkle of Hope’ is dan zeker iets voor jou! Deze sterling zilveren ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het ontwerp ‘Sparkle of Hope’ dankt zijn naam aan de bijzondere tekening met parelmoer in de steen. De handgeschilderde steen is een mooie menging van verschillende kleuren paars, parelmoer en groen. Omdat er van deze steen maar één bestaat op de hele wereld, ben jij bij aankoop dus verzekerd van een 100% uniek exemplaar.

De ringmaat van deze prachtige ring is 17,5, maar deze is nog op te rekken tot één maat groter. Wil je deze ring graag in een andere maat, met een andere steen of zelfs in een ander materiaal zoals geelgoud, witgoud of rosegoud? Neem gerust contact op met Daan om de mogelijkheden te bespreken.

Deze unieke ring is niet alleen een echte blikvanger, maar ook nog eens van hoge kwaliteit. De sterling zilveren ring is duurzaam en kan dus jarenlang mee. Bovendien is de ring hypoallergeen en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Kortom, ben jij op zoek naar een unieke en handgemaakte ring met een prachtige paarse ovale grote steen? Dan is ‘Sparkle of Hope’ dé ring voor jou!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

,

speciale kleur

steenmaat

,

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper