'Sparkle of Hope'

Grote handgesmede ring met paarse ovale grote steen

Grote handgesmede ring met paarse ovale grote steen

 275,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

Ontdek de unieke handgesmede ring ‘Sparkle of Hope’ met een paarse ovale grote steen die een menging van verschillende kleuren paars, parelmoer en groen heeft.

Op zoek naar een echte eyecatcher voor om je vinger? De handgesmede ring ‘Sparkle of Hope’ is dan zeker iets voor jou! Deze sterling zilveren ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het ontwerp ‘Sparkle of Hope’ dankt zijn naam aan de bijzondere tekening met parelmoer in de steen. De handgeschilderde steen is een mooie menging van verschillende kleuren paars, parelmoer en groen. Omdat er van deze steen maar één bestaat op de hele wereld, ben jij bij aankoop dus verzekerd van een 100% uniek exemplaar.

De ringmaat van deze prachtige ring is 17,5, maar deze is nog op te rekken tot één maat groter. Wil je deze ring graag in een andere maat, met een andere steen of zelfs in een ander materiaal zoals geelgoud, witgoud of rosegoud? Neem gerust contact op met Daan om de mogelijkheden te bespreken.

Deze unieke ring is niet alleen een echte blikvanger, maar ook nog eens van hoge kwaliteit. De sterling zilveren ring is duurzaam en kan dus jarenlang mee. Bovendien is de ring hypoallergeen en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Kortom, ben jij op zoek naar een unieke en handgemaakte ring met een prachtige paarse ovale grote steen? Dan is ‘Sparkle of Hope’ dé ring voor jou!

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

steenmaat

,

materiaal

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook