Grote opvallende ovale gouden ring met paarse steen handgemaakt

Grote opvallende ovale gouden ring met paarse steen handgemaakt

'Golden Adventure'
De unieke ‘Golden Adventure’ ring is een echte eyecatcher met zijn opvallende paarse steen en handgemaakte 14k gouden ontwerp.

 1.195,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Op zoek naar een bijzonder sieraad? Dan is deze ‘Golden Adventure’ ring precies wat je zoekt! Het handgemaakte 14k gouden ontwerp is uniek door de opvallende handgeschilderde paarse steen. Deze steen is een combinatie van verschillende kleuren, waardoor geen enkele ring hetzelfde is. Met slechts één bestaand exemplaar op de hele wereld, ben je verzekerd van een 100% unieke ring. De ringmaat is 17,5 en is nog 1 maat op te rekken. Ben je op zoek naar dit ontwerp met andere materialen, een andere steen of in een andere maat? Neem gerust contact op met Daan.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook