'Golden Adventure'

Grote opvallende ovale gouden ring met paarse steen handgemaakt

De unieke ‘Golden Adventure’ ring is een echte eyecatcher met zijn opvallende paarse steen en handgemaakte 14k gouden ontwerp.

 1.195,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

Op zoek naar een bijzonder sieraad? Dan is deze ‘Golden Adventure’ ring precies wat je zoekt! Het handgemaakte 14k gouden ontwerp is uniek door de opvallende handgeschilderde paarse steen. Deze steen is een combinatie van verschillende kleuren, waardoor geen enkele ring hetzelfde is. Met slechts één bestaand exemplaar op de hele wereld, ben je verzekerd van een 100% unieke ring. De ringmaat is 17,5 en is nog 1 maat op te rekken. Ben je op zoek naar dit ontwerp met andere materialen, een andere steen of in een andere maat? Neem gerust contact op met Daan.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.