Organische gouden ring met diamant en turquoise steen

'Golden Tidepool'

Laat je betoveren door de schoonheid van deze unieke organische gouden ring met diamant en turquoise steen, genaamd ‘Golden Tidepool’.

 875,00

Voel je betoverd door de duisternis met onze ‘Nightfall Enchantment’ ring! Deze grote opvallende zilveren ring met emaille zwart is een echte eyecatcher. De ring heeft een uniek ontwerp van een 3-dubbele ring met daarop prachtige 14k gouden accenten. De ring op de foto is gemaakt in maat 18, maar als deze maat niet voor jou geschikt is, kan ik hem voor je op maat maken. Houd er wel rekening mee dat de levertijd dan 4-6 weken bedraagt. De ‘Nightfall Enchantment’ ring is perfect voor degenen die van artistieke en mysterieuze sieraden houden. Voeg deze betoverende ring toe aan je collectie en laat hem stralen bij elke gelegenheid!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

,

steenmaat:

,

techniek:

levertijd:

4 – 6 weken

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper