Handgesmede earclimbers met blauwe stenen

'Triple Sapphire Symphony'

Laat je verleiden door de unieke ‘Triple Sapphire Symphony’ earclimbers, adembenemend schitteren ze met hun blauwe stenen. Dit handgesmede juweel is gemaakt van sterling zilver en een prachtige afwerking, voor een elegante touch aan elke outfit.

Verkrijgbaar op aanvraag

 325,00

De ‘Triple Sapphire Symphony’ earclimbers zijn uniek en speciaal ontworpen, met drie blauwe stenen die samen een symfonie creëren. Deze earclimbers zijn met de hand gesmeed door Daan, met zorg voor detail en een mooie afgewerkte achterkant van sterling zilver.

Deze lichtgewicht juwelen zijn op maat gemaakt voor een klant, maar op aanvraag kun jij ook genieten van een paar op jouw gewenste kleur.

Als je op zoek bent naar iets unieks en speciaals, dan zijn de ‘Triple Sapphire Symphony’ earclimbers een perfecte keuze. Laat jezelf verrassen door de elegantie en de verfijning van deze handgesmede juwelen, die zorgen voor een extra touch van glamour en schoonheid aan elke outfit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

, , ,

eigenschap

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper