Handgesmede earclimbers met blauwe stenen

Handgesmede earclimbers met blauwe stenen

'Triple Sapphire Symphony'
Laat je verleiden door de unieke ‘Triple Sapphire Symphony’ earclimbers, adembenemend schitteren ze met hun blauwe stenen. Dit handgesmede juweel is gemaakt van sterling zilver en een prachtige afwerking, voor een elegante touch aan elke outfit.

 325,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

, , ,

eigenschap

levertijd

garantie

De ‘Triple Sapphire Symphony’ earclimbers zijn uniek en speciaal ontworpen, met drie blauwe stenen die samen een symfonie creëren. Deze earclimbers zijn met de hand gesmeed door Daan, met zorg voor detail en een mooie afgewerkte achterkant van sterling zilver.

Deze lichtgewicht juwelen zijn op maat gemaakt voor een klant, maar op aanvraag kun jij ook genieten van een paar op jouw gewenste kleur.

Als je op zoek bent naar iets unieks en speciaals, dan zijn de ‘Triple Sapphire Symphony’ earclimbers een perfecte keuze. Laat jezelf verrassen door de elegantie en de verfijning van deze handgesmede juwelen, die zorgen voor een extra touch van glamour en schoonheid aan elke outfit.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook