Handgesmede trouwringen met witgoud en geelgoud

Handgesmede trouwringen met witgoud en geelgoud

'Harmony Rings'
Vier jullie eeuwige liefde en trouw met deze prachtige ‘Harmony Rings’. Gemaakt van een mix van witgoud en geelgoud, symboliseren deze ringen de perfecte balans tussen elegantie en warmte.

 1.495,00

vorm

materiaal

gelegenheid

levertijd

garantie

De ‘Harmony Rings’ zijn meer dan zomaar trouwringen, ze zijn een symbolische weergave van jullie liefde en verbondenheid. Handgemaakt uit hoogwaardig wit-goud en geel-goud, worden ze speciaal op maat gemaakt voor jullie en zijn ze uniek voor jullie verhaal. Of je nu voor een klassieke uitstraling gaat of een wat meer opvallende look , de ‘Harmony Rings’ zullen perfect bij jullie stijl passen. En als je een specifieke kleurcombinatie wilt (zoals roségoud of roodgoud), dan is dat ook geen probleem!

Elk paar is uniek en handgesmeed. De levertijd is +/- 6 weken, zodat je vol vertrouwen en stijlvol jullie trouwdag kunt beleven met jullie perfecte trouwringen. Bestel ze online of maak een online een afspraak om in mijn atelier langs te komen.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook