'Glacial Inferno'

Handgesmede zilveren ring met groene steen en vulkanisch zand

‘Glacial Inferno’: waar het ijzige groen van gletsjers de vurige diepte van vulkanen ontmoet. Een zilveren kunstwerk, handgesmeed en doordrenkt met vulkanisch zand.

 350,00

Bij elke blik op ‘Glacial Inferno’ voel ik de passie waarmee ik deze ring tot leven heb gebracht. De groene steen, diep en betoverend, is als het kristallijne ijs van verre gletsjers, die schittert onder het dansende licht. De unieke zetkast, naadloos geïntegreerd met de vorm van de ring, omarmt de steen in een zachte omhelzing.

Maar wat ‘Glacial Inferno’ echt onderscheidt, is het zilver dat is gegoten met vulkanisch zand. Deze techniek geeft de ring zijn uniek ruwe uitstraling, als de ruige oppervlakten van een slapende vulkaan.

De ring die je ziet, is speciaal gemaakt op verzoek. Verlang je naar een dergelijk kunstwerk rond je vinger? Met plezier vervaardig ik een persoonlijk exemplaar voor je, verrijkt met jouw favoriete steen. Zo’n reis van creatie vergt tijd; verwacht een levertijd van 4-6 weken. Elke ring is een viering van de contrasten in de natuur en een reflectie van mijn hartstocht als kunstenares. Kan op verzoek ook in goud gemaakt worden.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steensoort

steenmaat

,

materiaal

vorm

levertijd

techniek

garantie

collectie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook