Handgesmede zilveren ring met groene steen en vulkanisch zand

'Glacial Inferno'

‘Glacial Inferno’: waar het ijzige groen van gletsjers de vurige diepte van vulkanen ontmoet. Een zilveren kunstwerk, handgesmeed en doordrenkt met vulkanisch zand.

 350,00

Bij elke blik op ‘Glacial Inferno’ voel ik de passie waarmee ik deze ring tot leven heb gebracht. De groene steen, diep en betoverend, is als het kristallijne ijs van verre gletsjers, die schittert onder het dansende licht. De unieke zetkast, naadloos geïntegreerd met de vorm van de ring, omarmt de steen in een zachte omhelzing.

Maar wat ‘Glacial Inferno’ echt onderscheidt, is het zilver dat is gegoten met vulkanisch zand. Deze techniek geeft de ring zijn uniek ruwe uitstraling, als de ruige oppervlakten van een slapende vulkaan.

De ring die je ziet, is speciaal gemaakt op verzoek. Verlang je naar een dergelijk kunstwerk rond je vinger? Met plezier vervaardig ik een persoonlijk exemplaar voor je, verrijkt met jouw favoriete steen. Zo’n reis van creatie vergt tijd; verwacht een levertijd van 4-6 weken. Elke ring is een viering van de contrasten in de natuur en een reflectie van mijn hartstocht als kunstenares. Kan op verzoek ook in goud gemaakt worden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steensoort:

steenmaat:

,

materiaal:

vorm:

levertijd:

4 – 6 weken

techniek:

garantie:

1 jaar

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper