Handgesmede zilveren ring met zwarte steen

'Bound to Love'

Ontdek een liefdesverhaal in zilver en kunst. ‘Bound to Love’, jouw unieke expressie. Ringmaat 18 of beschikbaar als maatwerk.

 345,00

Welkom in de wereld van ‘Bound to Love’, waar zilver en kunst samenkomen om een tijdloos verhaal te vertellen. Deze met de hand gesmede zilveren ring, verkrijgbaar in maat 19, is niet zomaar een sieraad; het is een meesterwerk van liefde en vakmanschap.

Het hart van deze ring is de zwarte steen, een handgeschilderd kunstwerk op zich. Elke penseelstreek en kleurencombinatie is doordrenkt met passie, en geen twee stenen zijn hetzelfde. Deze ring is een viering van individualiteit en expressie.

Maar ‘Bound to Love’ gaat nog verder dan dat. Op jouw verzoek kan deze prachtige creatie ook worden gemaakt met een Onyx steen, zoals te zien is op de foto, of zelfs met een edelsteen of handgeschilderde steen die jouw persoonlijke verhaal vertelt. Ik geloof dat sieraden meer moeten zijn dan alleen decoratie; ze moeten jouw unieke reis weerspiegelen. Levertijd 4-6 weken.

Dus, als je op zoek bent naar een sieraad dat niet alleen jouw stijl belichaamt, maar ook de kunstenaar in jou naar voren brengt, dan is ‘Bound to Love’ de perfecte keuze. Het is een belofte van liefde, schoonheid en de kracht van individualiteit. Dit is jouw kans om een meesterwerk te dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
steenmaat:

,

steensoort:

,

kleur:

materiaal:

vorm:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper