'Bound to Love'

Handgesmede zilveren ring met zwarte steen

Ontdek een liefdesverhaal in zilver en kunst. ‘Bound to Love’, jouw unieke expressie. Ringmaat 18 of beschikbaar als maatwerk.

 345,00

Welkom in de wereld van ‘Bound to Love’, waar zilver en kunst samenkomen om een tijdloos verhaal te vertellen. Deze met de hand gesmede zilveren ring, verkrijgbaar in maat 19, is niet zomaar een sieraad; het is een meesterwerk van liefde en vakmanschap.

Het hart van deze ring is de zwarte steen, een handgeschilderd kunstwerk op zich. Elke penseelstreek en kleurencombinatie is doordrenkt met passie, en geen twee stenen zijn hetzelfde. Deze ring is een viering van individualiteit en expressie.

Maar ‘Bound to Love’ gaat nog verder dan dat. Op jouw verzoek kan deze prachtige creatie ook worden gemaakt met een Onyx steen, zoals te zien is op de foto, of zelfs met een edelsteen of handgeschilderde steen die jouw persoonlijke verhaal vertelt. Ik geloof dat sieraden meer moeten zijn dan alleen decoratie; ze moeten jouw unieke reis weerspiegelen. Levertijd 4-6 weken.

Dus, als je op zoek bent naar een sieraad dat niet alleen jouw stijl belichaamt, maar ook de kunstenaar in jou naar voren brengt, dan is ‘Bound to Love’ de perfecte keuze. Het is een belofte van liefde, schoonheid en de kracht van individualiteit. Dit is jouw kans om een meesterwerk te dragen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

steenmaat

,

steensoort

,

kleur

materiaal

vorm

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.