Handgesmede zilveren ring

'Multriple'

Ervaar de unieke charme van ‘Multriple’, een handgesmede zilveren ring waarin meervoudige ringen en een betoverende handgeschilderde steen samenkomen. Ringmaat 18.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 295,00

Met ‘Multriple’ heb ik een sieraad gecreëerd dat de kracht van individualiteit en het vakmanschap van het smeden viert. Deze sterling zilveren ring, met liefde en precisie vormgegeven, is een eerbetoon aan de schoonheid van samengestelde vormen en kleuren.

Het ontwerp is geïnspireerd door de dynamiek en veelzijdigheid van meervoudige ringen, samenvloeiend in een harmonieus geheel. De binnenkant van de ring onthult een bijzonder patroon dat het licht vangt en speelt met de blik van de bewonderaar.

Het ware hoogtepunt van ‘Multriple’ is de unieke, handgeschilderde steen. Een zorgvuldige mix van blauw, paars en parelmoer verf creëert een schittering die doet denken aan de kleurrijke reflecties van een olievlek of een zeepbel, waardoor de ring een dromerige en bijna magische uitstraling krijgt.

Deze ring is beschikbaar in maat 18, klaar om gedragen te worden door iemand die het unieke waardeert. Mocht je twijfelen over je maat, bestel dan gemakkelijk een ringmeter onderaan deze pagina, zodat jouw ‘Multriple’ perfect past. Draag dit stuk als een symbool van jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper