Kleurrijke roze schilderij abstract

'Vibrant Topography'

Ontdek ‘Vibrant Topography’: een symfonie van kleur en textuur, door Danielle’s hand gegoten. Een limited edition, voor ieder die houdt van abstracte kunst.

 150,00

Dompel jezelf onder in de levendige wereld van ‘Vibrant Topography’. Dit intrigerende kunstwerk, zorgvuldig en liefdevol gegoten door Danielle, vangt de essentie van kleurrijke landschappen en de diepten van de menselijke ziel. Met zijn afmetingen van 120×40 komt elke nuance volledig tot zijn recht.

Voor degenen die waarde hechten aan exclusiviteit: dit kunstwerk is ook beschikbaar als reproductie op canvas en is beperkt tot slechts 25 afdrukken. Elk stuk wordt afgedrukt op premium canvas van topkwaliteit, waardoor de levendige kleuren jarenlang behouden blijven, net zo fris als op de dag dat het werd gecreëerd.

Het kunstwerk is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een authentiek stuk met een bijgeleverd echtheidscertificiaat.

Is ‘Vibrant Topography’ bijna perfect, maar zoek je net een andere kleurtint of maat? Geen probleem. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Gun jezelf de schoonheid van een echt Danielle-kunstwerk en laat je ruimte stralen met ‘Vibrant Topography’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting:

, ,

kleur:

,

speciale kleur:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper