Kleurrijke zilveren oorbellen met roze steen

'Stellar Rose'

Draag het universum aan je oren met ‘Stellar Rose’. Zilveren oorbellen die schitteren met een kosmische roze tint, lichtjaren ver verwijderd van gewoon.

 89,95

Bij het creëren van elk sieraad probeer ik een verhaal te vertellen, een moment vast te leggen. ‘Stellar Rose’ is mijn ode aan de eindeloze hemelen en de wonderen die ze herbergen.

Deze zilveren oorbellen, zorgvuldig ontworpen, zijn voorzien van een opvallende roze steen. Net als een verre ster die schittert in de nachtelijke lucht, trekken ze de aandacht en verlichten ze jouw gelaat. Ze zijn niet zomaar een accessoire; ze zijn een avontuur, een reis naar de verste uithoeken van het universum, direct aan je oorlel.

Ik geloof in de kracht van kleur, en het roze in ‘Stellar Rose’ is zowel zacht als krachtig, een tint die staat voor liefde, passie en dromen. Laat je meevoeren door dit kosmische verhaal en voeg een vleugje sterrenstof toe aan je dagelijkse look.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper