Langwerpig schilderij groen

'Feet in the Mud'

‘Feet in the Mud’ – een uniek langwerpig groen schilderij op premium canvas!

 150,00

Laat je verrassen door dit prachtige langwerpige schilderij ‘Feet in the Mud’. Het is afgedrukt op een premium canvas en is voorzien van een 2 cm houten frame. Met slechts 25 afdrukken beschikbaar, bent u verzekerd van een uniek kunstwerk voor aan uw muur. De kleuren en details zijn beoordeeld als ‘zeer goed’ en het originele schilderij is helaas al verkocht. Maar wilt u het schilderij in een ander formaat, uitvoering of kleur? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting:

, ,

kleur:

steunkleur:

,

speciale kleur:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper