Mokume gane oorbellen rond

'Fluid Metals'

Sierlijke Mokume Gane oorbellen met zilver en patinerend koper. Elke set is uniek en met de hand gemaakt.

De oorbellen op de foto zijn verkocht maar ik maak ze graag voor je op maat, de levertijd is dan 4 – 6 weken.

Verkrijgbaar op aanvraag

 225,00

Deze ‘Fluid Metals’ Mokume Gane oorbellen zijn een must-have voor elke liefhebber van handgemaakte sieraden. Gemaakt van sterling zilver en koper, creëren ze een unieke en levendige textuur. De techniek Mokume Gane zorgt ervoor dat er een prachtig relief ontstaat na verloop van tijd. Elke set is uniek en met de hand gemaakt, zodat je zeker weet dat je iets bijzonders om je oren hebt. De diameter van de oorbellen is 14mm, een perfect formaat voor elke gelegenheid.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal

,

levertijd

1 – 2 werkdagen

vorm

techniek

garantie

1 jaar

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper