Mooi kleurrijk abstract schilderij met turquoise en bruin

Mooi kleurrijk abstract schilderij met turquoise en bruin

'Whole again'
Breng kleur in je leven met het prachtige schilderij ‘Whole Again’!

 119,00 495,00

kleur

steunkleur

, ,

afmeting

levertijd

Geef je huis een vrolijke touch met dit kleurrijke abstracte schilderij ‘Whole Again’. De combinatie van turquoise en bruin maakt het schilderij warm en gezellig, terwijl de verschillende vormen en lijnen zorgen voor een speels effect. De afdruk op canvas is een ‘Limited Edition’ van het originele werk en er zijn wereldwijd slechts 25 stuks beschikbaar. Het premium canvas zorgt voor een goede kwaliteit en de kleuren blijven jarenlang mooi. Het originele schilderij is geschilderd met acrylverf van Amsterdam Talens op een linnen canvas en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Er is slechts één origineel schilderij beschikbaar, dat gesigneerd is door Daniëlle zelf. Bestel nu en geef jouw interieur een kleurrijke boost!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook