Mooi kleurrijk abstract schilderij met turquoise en bruin

'Whole again'

Breng kleur in je leven met het prachtige schilderij ‘Whole Again’!

 119,00

Geef je huis een vrolijke touch met dit kleurrijke abstracte schilderij ‘Whole Again’. De combinatie van turquoise en bruin maakt het schilderij warm en gezellig, terwijl de verschillende vormen en lijnen zorgen voor een speels effect. De afdruk op canvas is een ‘Limited Edition’ van het originele werk en er zijn wereldwijd slechts 25 stuks beschikbaar. Het premium canvas zorgt voor een goede kwaliteit en de kleuren blijven jarenlang mooi. Het originele schilderij is geschilderd met acrylverf van Amsterdam Talens op een linnen canvas en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Er is slechts één origineel schilderij beschikbaar, dat gesigneerd is door Daniëlle zelf. Bestel nu en geef jouw interieur een kleurrijke boost!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

, ,

afmeting:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper