'Purple Party'

Opvallende grote damesring met zilver en een grote paarse steen

Laat jouw ringvinger schitteren met de unieke Purple Party ring. Handgesmede en gezet met een bijzonder paarse steen en parelmoer.

 350,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

Draag iets bijzonders met deze sterling zilveren ring, ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het opvallende ontwerp ‘Purple Party’ heeft een grote paarse steen met bijzonder parelmoer, wat ervoor zorgt dat elke ring uniek is. Dankzij het gezwarte effect zullen dieperliggende gedeeltes zwart blijven en hogere gedeeltes zilver worden, wat een mooi gedragen effect geeft. De ringmaat is 17,5, maar kan aangepast worden naar jouw maat. Ben je op zoek naar een ander materiaal (zoals geelgoud, witgoud, of rosegoud), een andere steen of een andere maat? Neem gerust contact op met Daan voor een op maat gemaakte ring.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

techniek

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook