'Purple Party'

Opvallende grote damesring met zilver en een grote paarse steen

Opvallende grote damesring met zilver en een grote paarse steen

 350,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

Laat jouw ringvinger schitteren met de unieke Purple Party ring. Handgesmede en gezet met een bijzonder paarse steen en parelmoer.

Draag iets bijzonders met deze sterling zilveren ring, ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het opvallende ontwerp ‘Purple Party’ heeft een grote paarse steen met bijzonder parelmoer, wat ervoor zorgt dat elke ring uniek is. Dankzij het gezwarte effect zullen dieperliggende gedeeltes zwart blijven en hogere gedeeltes zilver worden, wat een mooi gedragen effect geeft. De ringmaat is 17,5, maar kan aangepast worden naar jouw maat. Ben je op zoek naar een ander materiaal (zoals geelgoud, witgoud, of rosegoud), een andere steen of een andere maat? Neem gerust contact op met Daan voor een op maat gemaakte ring.

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

techniek

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook