Organische gouden hanger met turquoise steen

Organische gouden hanger met turquoise steen

'Golden Tidepool'
Ontdek de betoverende schoonheid van ‘Golden Tidepool’, een unieke organische gouden hanger met een turquoise steen. Deze hanger is met liefde en vakmanschap gemaakt en is gegarandeerd een eyecatcher!

 795,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

speciale kleur

lengte ketting

kleur

steunkleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

steensoort

levertijd

garantie

Laat je betoveren door de prachtige ‘Golden Tidepool’ hanger, een uniek sieraad dat met de hand is gemaakt door onze getalenteerde ontwerper. Het organische ontwerp van de hanger doet denken aan een getijdenpoel in de zee, waar de golven prachtige patronen creëren in het zand. De hanger is vervaardigd uit hoogwaardig goud en heeft een prachtige turquoise steen die met de hand is geschilderd. De organische vormen in het kunstwerk zijn op meesterlijke wijze doorgetrokken in het goud, waardoor een bijzonder harmonieus geheel ontstaat.

Deze hanger is gemaakt voor een klant, maar kan op maat gemaakt worden en volledig aan jouw wensen worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere steen, of zelfs je eigen steen aanleveren. Hierdoor krijg je een uniek sieraad dat helemaal bij jou past. Optioneel kun je ook kiezen voor een gouden jasseroen ketting 2.1 mm dik en 45 cm lang. Dan kun je hem direct dragen. Wacht niet langer en voeg deze prachtige hanger toe aan je sieradencollectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook