Organische gouden hanger met turquoise steen

'Golden Tidepool'

Ontdek de betoverende schoonheid van ‘Golden Tidepool’, een unieke organische gouden hanger met een turquoise steen. Deze hanger is met liefde en vakmanschap gemaakt en is gegarandeerd een eyecatcher!

Verkrijgbaar op aanvraag

 795,00

Laat je betoveren door de prachtige ‘Golden Tidepool’ hanger, een uniek sieraad dat met de hand is gemaakt door onze getalenteerde ontwerper. Het organische ontwerp van de hanger doet denken aan een getijdenpoel in de zee, waar de golven prachtige patronen creëren in het zand. De hanger is vervaardigd uit hoogwaardig goud en heeft een prachtige turquoise steen die met de hand is geschilderd. De organische vormen in het kunstwerk zijn op meesterlijke wijze doorgetrokken in het goud, waardoor een bijzonder harmonieus geheel ontstaat.

Deze hanger is gemaakt voor een klant, maar kan op maat gemaakt worden en volledig aan jouw wensen worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere steen, of zelfs je eigen steen aanleveren. Hierdoor krijg je een uniek sieraad dat helemaal bij jou past. Optioneel kun je ook kiezen voor een gouden jasseroen ketting 2.1 mm dik en 45 cm lang. Dan kun je hem direct dragen. Wacht niet langer en voeg deze prachtige hanger toe aan je sieradencollectie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
speciale kleur

lengte ketting

kleur

steunkleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

steensoort

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper