'Glacial Inferno'

Ring met zand uit IJsland en een moissanite

Voel de tijdloze kracht van de aarde met ‘Glacial Inferno’, een ring waarin de ruige essentie van IJslands zand en de fonkeling van moissanite samensmelten.

 350,00 1.295,00

Stap in een wereld waar elke dag een verhaal vertelt met ‘Glacial Inferno’. Deze ring, een werk van vakmanschap en natuurlijke schoonheid, is jouw persoonlijke band met de mystieke landschappen van IJsland. Vervaardigd met authentiek IJslands lavazand, gevat in goud of zilver, draag je niet alleen een sieraad maar ook een stukje van de aarde zelf.

Moissanite, de ster van deze creatie, is een wonder van de wetenschap; bijna net zo hard als diamant en nog schitterender door zijn hogere brekingsindex. Deze steen is een symbool van eeuwigheid en kracht, net als de vulkanische aarde waarmee het is versmolten.

De ring is gecreëerd door de eeuwenoude kunst van sandcasting, waarbij zand dient als mal voor het gesmolten metaal, wat resulteert in een ongeëvenaard uniek textuur. Elk exemplaar is een echo van vulkanische kracht en serene schoonheid, een stukje van IJslands hart om je vinger.

Kies voor ‘Glacial Inferno’ in goud of zilver en voel de warmte of de kalmte van dit edelmetaal, gecombineerd met het diepe zwart van het zand en de heldere schittering van moissanite. Met een levertijd van 4-6 weken wordt deze ring speciaal voor jou gemaakt. Durf jij deze verbinding met de aarde aan te gaan en haar verhalen te dragen?

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
steensoort:

materiaal:

, ,

vorm:

levertijd:

techniek:

garantie:

collectie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper