Ruwe zilveren ring met emaille

Ruwe zilveren ring met emaille

'Chromatic Tectonics'
Ontdek de unieke schoonheid van onze ruwe zilveren ring met emaille, genaamd ‘Chromatic Tectonics’. Direct leverbaar in maat 19 en andere maten en kleuren op maat gemaakt.

 250,00

kleur

,

materiaal

vorm

levertijd

techniek

garantie

Deze zilveren ring is een echt kunstwerkje, handgesmeed en gevuld met zand uit IJsland. Het ruwe en ongepolijste uiterlijk van de ring geeft een stoere en robuuste uitstraling. Het zand uit IJsland geeft de ring een uniek tintje, als een stukje natuur om je vinger. En als je wilt, kun je zelfs je eigen zand aanleveren voor een nog persoonlijker resultaat.

De ‘Glacial Inferno’ wordt speciaal voor jou gesmeed op aanvraag, waardoor je zeker weet dat je een uniek exemplaar hebt. De levertijd van deze bijzondere ring is 4-6 weken, maar het wachten meer dan waard. Deze ring is niet alleen een prachtig accessoire om je outfit compleet te maken, maar ook een waardevol en persoonlijk aandenken.

Dus ben je op zoek naar een sieraad dat niet alleen stijlvol en uniek is, maar ook een verhaal te vertellen heeft? Dan is de ‘Glacial Inferno’ de perfecte keuze voor jou. Bestel hem nu en draag binnenkort een stukje IJsland om je vinger!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook