Ruwe zilveren ring met emaille

'Chromatic Tectonics'

Ontdek de unieke schoonheid van onze ruwe zilveren ring met emaille, genaamd ‘Chromatic Tectonics’. Direct leverbaar in maat 19 en andere maten en kleuren op maat gemaakt.

 250,00

Deze zilveren ring is een echt kunstwerkje, handgesmeed en gevuld met zand uit IJsland. Het ruwe en ongepolijste uiterlijk van de ring geeft een stoere en robuuste uitstraling. Het zand uit IJsland geeft de ring een uniek tintje, als een stukje natuur om je vinger. En als je wilt, kun je zelfs je eigen zand aanleveren voor een nog persoonlijker resultaat.

De ‘Glacial Inferno’ wordt speciaal voor jou gesmeed op aanvraag, waardoor je zeker weet dat je een uniek exemplaar hebt. De levertijd van deze bijzondere ring is 4-6 weken, maar het wachten meer dan waard. Deze ring is niet alleen een prachtig accessoire om je outfit compleet te maken, maar ook een waardevol en persoonlijk aandenken.

Dus ben je op zoek naar een sieraad dat niet alleen stijlvol en uniek is, maar ook een verhaal te vertellen heeft? Dan is de ‘Glacial Inferno’ de perfecte keuze voor jou. Bestel hem nu en draag binnenkort een stukje IJsland om je vinger!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

vorm:

levertijd:

techniek:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper