Subtiele zilveren halsketting met kleine handgeschilderde steen

'Blue da ba di da ba dai'

Blauw, de kleur van de lucht op een heldere dag, staat symbool voor vertrouwen, rust en wijsheid. Het vertelt het verhaal van de eindeloze horizon, waar de dromen vrij kunnen zweven en de hoop altijd schijnt.

 79,95

Hallo, ik ben Danielle en mijn grootste passie is om jou te laten schitteren met kleurrijke sieraden.

Blauw, de kleur van de lucht op een heldere dag, staat symbool voor vertrouwen, rust en wijsheid. Het vertelt het verhaal van de eindeloze horizon, waar de dromen vrij kunnen zweven en de hoop altijd schijnt.

De ketting is niet alleen een accessoire, nee, het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Met een lengte van 45 centimeter en een subtiele steen, draagt het de kracht om jou te laten stralen, waar je ook gaat. En het mooiste? Het is helemaal uniek, net als jij!

Wil je graag een andere kleur die beter bij je past? Geen probleem! Ik maak de ketting graag speciaal voor jou. Houd er rekening mee dat de levertijd voor dit stukje kunst ongeveer 3 weken is. Maar weet dat geduld beloond wordt, en jouw wens zal uitkomen in de vorm van een prachtige, op maat gemaakte ketting.

Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf schitteren en straal als nooit tevoren met deze betoverende zilveren ketting.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

lengte ketting:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper