Subtiele zilveren ketting met druppel hanger en zirkonia’s

'Whispering Teardrops'

Voeg een vleugje elegantie en uniciteit toe aan je stijl met de ‘Whispering Teardrops’ hangers. Elk stuk is met liefde en zorg handgemaakt door mij, Danielle, om jouw persoonlijke schoonheid te accentueren.

 89,95

Hallo, ik ben Danielle en ik ben gepassioneerd door het creëren van unieke en elegante sieraden die vreugde en schoonheid brengen in het dagelijks leven. Ik presenteer je graag de ‘Whispering Teardrops’, subtiele zilveren hangers die een verfijnde uitstraling geven aan elke outfit.

De ‘Whispering Teardrops’ hangers zijn gemaakt van sterling zilver en zijn voorzien van schitterende zirkonia’s die prachtig glinsteren bij elke beweging. De handgemaakte stenen in elke hanger zijn uniek, waardoor je een sieraad draagt dat echt eenmalig is.

Deze ketting is 45 cm lang, maar kan op aanvraag ook in jouw favoriete kleur worden gemaakt, zodat het perfect bij jouw stijl past. Of je nu kiest voor een klassiek zilveren design of een levendige kleur, ‘Whispering Teardrops’ zal altijd een verfijnde aanvulling zijn op je sieradencollectie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

lengte ketting:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper