'Carry me Home'

Uniek abstract schilderij geborgenheid paars

Haal een uniek stukje kunst in huis met ‘Carry me Home’ – een prachtig abstract schilderij dat geborgenheid uitstraalt.

 119,00 595,00

‘Carry me Home’ is een uniek abstract schilderij dat de geborgenheid van thuis weergeeft. Dit kunstwerk is verkrijgbaar als afdruk op canvas, waarvan er slechts 25 wereldwijd beschikbaar zijn als ‘Limited Edition’ van het originele werk. Elk exemplaar wordt binnen 6 werkdagen verzendklaar gemaakt. Het originele schilderij is zelfs nog exclusiever, er is er maar één beschikbaar en het is gesigneerd door Daniëlle zelf. Het schilderij is met Acrylverf van Amsterdam Talens geschilderd op een linnen canvas en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Bestel nu en haal een uniek stukje kunst in huis dat geborgenheid uitstraalt.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

, , ,

speciale kleur

afmeting

levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook