Uniek abstract schilderij geborgenheid paars

Uniek abstract schilderij geborgenheid paars

'Carry me Home'
Haal een uniek stukje kunst in huis met ‘Carry me Home’ – een prachtig abstract schilderij dat geborgenheid uitstraalt.

 119,00 595,00

kleur

steunkleur

, , ,

speciale kleur

afmeting

levertijd

‘Carry me Home’ is een uniek abstract schilderij dat de geborgenheid van thuis weergeeft. Dit kunstwerk is verkrijgbaar als afdruk op canvas, waarvan er slechts 25 wereldwijd beschikbaar zijn als ‘Limited Edition’ van het originele werk. Elk exemplaar wordt binnen 6 werkdagen verzendklaar gemaakt. Het originele schilderij is zelfs nog exclusiever, er is er maar één beschikbaar en het is gesigneerd door Daniëlle zelf. Het schilderij is met Acrylverf van Amsterdam Talens geschilderd op een linnen canvas en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Bestel nu en haal een uniek stukje kunst in huis dat geborgenheid uitstraalt.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook