Uniek oranje schilderij met luchtballon en wolkenlucht

Uniek oranje schilderij met luchtballon en wolkenlucht

'Free your Mind'
‘Free your Mind’ is een uniek oranje schilderij met een luchtballon en wolkenlucht, geschilderd en gesigneerd door Daniëlle. Het is verkrijgbaar als premium canvas met een houten frame en een origineel schilderij inclusief echtheidscertificaat.

 109,00 449,00

Laat je gedachten vrij en voel de vrijheid van ‘Free your Mind’. Dit prachtige schilderij met een luchtballon en wolkenlucht zal je fantasie en creativiteit zeker stimuleren. Het is geschilderd met acrylverf door Daniëlle zelf, waardoor het een origineel en uniek kunstwerk is. Het schilderij is beschikbaar als premium canvas met een houten frame van 2 cm, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk op te hangen is. Het doek is van topkwaliteit en blijft jarenlang mooi door de kleurvaste inkt. Bovendien is er een ophangsysteem gemonteerd in de bovenste lat van de canvas, wat het ophangen nog makkelijker maakt. Als je op zoek bent naar iets nog uniekers, dan is het originele schilderij misschien wel iets voor jou. Er is maar één beschikbaar, wat het extra speciaal maakt. Het wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Wil je dit schilderij in een ander formaat, uitvoering of kleur? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook