Uniek oranje schilderij met luchtballon en wolkenlucht

'Free your Mind'

‘Free your Mind’ is een uniek oranje schilderij met een luchtballon en wolkenlucht, geschilderd en gesigneerd door Daniëlle. Het is verkrijgbaar als premium canvas met een houten frame en een origineel schilderij inclusief echtheidscertificaat.

 109,00

Laat je gedachten vrij en voel de vrijheid van ‘Free your Mind’. Dit prachtige schilderij met een luchtballon en wolkenlucht zal je fantasie en creativiteit zeker stimuleren. Het is geschilderd met acrylverf door Daniëlle zelf, waardoor het een origineel en uniek kunstwerk is. Het schilderij is beschikbaar als premium canvas met een houten frame van 2 cm, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk op te hangen is. Het doek is van topkwaliteit en blijft jarenlang mooi door de kleurvaste inkt. Bovendien is er een ophangsysteem gemonteerd in de bovenste lat van de canvas, wat het ophangen nog makkelijker maakt. Als je op zoek bent naar iets nog uniekers, dan is het originele schilderij misschien wel iets voor jou. Er is maar één beschikbaar, wat het extra speciaal maakt. Het wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Wil je dit schilderij in een ander formaat, uitvoering of kleur? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper