Unieke tijdloze gouden oorknopjes met steen

Unieke tijdloze gouden oorknopjes met steen

'Sandy Coastline'
Geef je oren de aandacht die ze verdienen met de unieke ‘Sandy Coastline’ oorknopjes. Laat je betoveren door het kenmerkende patroon van Daan en de verfijnde afwerking van 14k goud.

 175,00 595,00

speciale kleur

kleur

materiaal

,

steensoort

vorm

steenmaat

,

levertijd

garantie

De ‘Sandy Coastline’ oorknopjes zijn een tijdloos en uniek juweel, speciaal ontworpen door Daan. Gemaakt van 14k goud, zijn deze oorknopjes een lust voor het oog en zullen zeker indruk maken. De achterkant is afgewerkt met het kenmerkende patroon van Daan, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle uitstraling.

De foto’s zijn slechts een voorbeeld en Daan maakt de oorknopjes graag voor jou in je favoriete kleur. Er is keuze uit verschillende kleuren goud, zoals geelgoud, roségoud, roodgoud en witgoud. Of misschien vind je het juist mooi om te kiezen voor zilver.

Wat het ook wordt, deze ‘Sandy Coastline’ oorknopjes zullen zeker passen bij elke outfit en zullen zorgen voor een stralende uitstraling. Laat ze vandaag nog voor jou maken door Daan en geef je oren de aandacht die ze verdienen. Levertijd +/- 3 weken.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook