'Molten Beauty'

Unieke 14k gouden ring met ingegoten stenen

Ontdek de unieke schoonheid van onze 14k gouden ring ‘Molten Beauty’ met ingegoten saffieren, robijnen en moissanites.

 1.195,00

Deze ‘Molten Beauty’ ring is een echte blikvanger! Deze unieke 14k gouden ring is handgemaakt en heeft een bijzondere techniek genaamd ‘Cast in Place’. Hierbij wordt het goud om de stenen gegoten voor een perfecte pasvorm en unieke uitstraling. De prachtige saffieren, robijnen en moissanites in deze ring zijn ingegoten en zorgen voor een schitterend effect. Het ontwerp op de foto is in opdracht gemaakt, maar ik kan deze ring op aanvraag ook speciaal voor jou in jouw maat maken. Met deze ‘Molten Beauty’ ring ben jij verzekerd van een uniek sieraad van hoge kwaliteit dat je nooit meer wilt afdoen.

Ook verkrijgbaar in het zilver.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook