Unieke 14k gouden ring met ingegoten stenen

Unieke 14k gouden ring met ingegoten stenen

'Molten Beauty'
Ontdek de unieke schoonheid van onze 14k gouden ring ‘Molten Beauty’ met ingegoten saffieren, robijnen en moissanites.

 1.195,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

materiaal

,

steensoort

, ,

kleur

,

vorm

, ,

techniek

levertijd

garantie

collectie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen zoals diamant, spinel, saffier, robijn.

Deze ‘Molten Beauty’ ring is een echte blikvanger! Deze unieke 14k gouden ring is handgemaakt en heeft een bijzondere techniek genaamd ‘Cast in Place’. Hierbij wordt het goud om de stenen gegoten voor een perfecte pasvorm en unieke uitstraling. De prachtige saffieren, robijnen en moissanites in deze ring zijn ingegoten en zorgen voor een schitterend effect. Het ontwerp op de foto is in opdracht gemaakt, maar ik kan deze ring op aanvraag ook speciaal voor jou in jouw maat maken. Met deze ‘Molten Beauty’ ring ben jij verzekerd van een uniek sieraad van hoge kwaliteit dat je nooit meer wilt afdoen.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook