Unieke handgesmede ring met ingegoten stenen

Unieke handgesmede ring met ingegoten stenen

'Pink Molten Beauty'
Ontdek de ‘Pink Molten Beauty’ – de unieke handgesmede ring met ingegoten stenen! Voel de speelse, niet-traditionele energie van deze ring vol synthetische robijnen en zirkonia’s.

 275,00 895,00

materiaal

, ,

steensoort

,

kleur

vorm

,

techniek

levertijd

garantie

collectie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen zoals diamant, spinel, saffier, robijn.

Deze opvallende handgesmede ring is één van de eerste gemaakt door Daan en laat zien hoe verder te gaan dan de traditionele technieken. Gemaakt van zilver, heeft de ring synthetische robijnen en zirkonia’s die zijn ingegoten in het zilver. De ringmaat is 18 en andere maten worden op maat gemaakt, hoewel deze misschien iets afwijken van de foto. Laat deze unieke, speelse ring een statement maken in je sieradencollectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook