'Flowing Dreams'

Unieke bijzettafel industrieel met paars kunstwerk

Geef je ruimte een artistieke touch met ‘Flowing Dreams’, een industriële bijzettafel met een hypnotiserend paars kunstwerk.

 425,00

1 stuk op voorraad

Mijn nieuwste creatie, ‘Flowing Dreams’, is meer dan een meubelstuk; het is een stukje kunst dat leven brengt in elke kamer. Het metalen design en de dieppaarse tinten van het ingegoten kunstwerk vormen een uniek samenspel dat moderne industriële stijl met warme, dromerige kunst verbindt.

Met zijn hoogte van 49,5 cm en een diameter van 45 cm is deze bijzettafel perfect om naast je bank of fauteuil te plaatsen. Het tafelblad met zijn tinlook vangt het oog en nodigt uit tot een nadere blik, waarbij de details van het kunstwerk steeds weer iets nieuws onthullen.

Of je nu een statement wilt maken in je woonkamer, een gesprek wilt starten in je kantoor, of gewoon genieten van de aanblik van een uniek kunstwerk, ‘Flowing Dreams’ is de keuze die je interieur zal transformeren. En als je een persoonlijke touch zoekt, sta ik klaar om een tafel te creëren die helemaal van jou is. Jouw visie is mijn inspiratiebron.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting

speciale kleur

kleur

steunkleur

levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper