Unieke bijzettafel rood met kunstwerk

'Scary Lava'

Voeg een uniek kunstwerk toe aan je interieur met onze bijzettafel ‘Scary Lava’. Het blad van de tafel is gegoten met acrylverf in prachtige kleurencombinaties van rood, bloedrood, oranje, goud en geel.

1 stuk op voorraad

 339,00

Voeg een unieke en opvallende bijzettafel toe aan je interieur met onze ‘Scary Lava’ tafel. Het blad van de tafel is een waar kunstwerk, gegoten met acrylverf in prachtige kleurencombinaties van rood, bloedrood, oranje, goud en geel. Het goud heeft een metallickleur, wat een mooie schittering geeft aan de tafel. Het kunstwerk is afgewerkt met epoxyhars, wat de tafel extra duurzaam maakt en makkelijk te onderhouden is. De tafel heeft een afmeting van 35 x 41 cm en is gemaakt van MDF, acrylverf en epoxyhars. Om je harde vloeren te beschermen, raden we aan om viltglijders te gebruiken onder de poten. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen als je op zoek bent naar een bijzettafel in een andere kleur, of als je een eigen tafel wilt laten ingieten met een kunstwerk. Kies voor onze ‘Scary Lava’ tafel en maak een statement in je interieur!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

,

speciale kleur

afmeting

levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper