'Scary Lava'

Unieke bijzettafel rood met kunstwerk

Unieke bijzettafel rood met kunstwerk

 339,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

Voeg een uniek kunstwerk toe aan je interieur met onze bijzettafel ‘Scary Lava’. Het blad van de tafel is gegoten met acrylverf in prachtige kleurencombinaties van rood, bloedrood, oranje, goud en geel.

Voeg een unieke en opvallende bijzettafel toe aan je interieur met onze ‘Scary Lava’ tafel. Het blad van de tafel is een waar kunstwerk, gegoten met acrylverf in prachtige kleurencombinaties van rood, bloedrood, oranje, goud en geel. Het goud heeft een metallickleur, wat een mooie schittering geeft aan de tafel. Het kunstwerk is afgewerkt met epoxyhars, wat de tafel extra duurzaam maakt en makkelijk te onderhouden is. De tafel heeft een afmeting van 35 x 41 cm en is gemaakt van MDF, acrylverf en epoxyhars. Om je harde vloeren te beschermen, raden we aan om viltglijders te gebruiken onder de poten. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen als je op zoek bent naar een bijzettafel in een andere kleur, of als je een eigen tafel wilt laten ingieten met een kunstwerk. Kies voor onze ‘Scary Lava’ tafel en maak een statement in je interieur!

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

afmeting

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook