Unieke bijzettafel speciaal design blauwgrijs

'Cool Nights'

Laat je interieur stralen met deze unieke bijzettafel ‘Whirlpool Shades’, een samensmelting van kunst en design in kalme blauwgrijze tinten

1 stuk op voorraad

 369,00

Elke keer als ik aan een bijzettafel begin, is het mijn doel om iets te creëren dat even functioneel als fascinerend is. ‘Whirlpool Shades’ is het resultaat van die visie: een speciaal ontworpen bijzettafel waar kunst en bruikbaarheid in perfecte harmonie samenkomen.

Het tafelblad toont een zorgvuldig gegoten kunstwerk, waarbij tinten van wit, grijsblauw, en grafiet in elkaar overvloeien tegen een achtergrond van diepzwart. Het gebruik van metallickleuren geeft een subtiele glans die de ruimte verrijkt. Afgewerkt met een laag epoxyhars, belooft deze tafel niet alleen een opvallend decorstuk te zijn, maar ook een duurzaam oppervlak dat eenvoudig te onderhouden is.

Met een diameter van 45 cm en een hoogte van 30 cm rustend op drie stevige poten, past deze bijzettafel moeiteloos in elk modern interieur. En als je op zoek bent naar iets dat nog persoonlijker is, of een bestaande tafel wilt transformeren met een handgemaakt kunstwerk, sta ik klaar om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Jouw wens is mijn inspiratie voor een uniek stuk design.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

, ,

speciale kleur

levertijd

afmeting

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper