'Milkyway'

Unieke design bar bijzettafel met paars, turquoise en zwart kunstwerk

Unieke design bar bijzettafel met paars, turquoise en zwart kunstwerk

 495,00

1 stuk op voorraad

Deze unieke design bar bijzettafel doet je denken aan een klassieke bartrolley van vroeger, maar dan in een modern jasje! Een echt pronkstuk in je interieur door het ingegoten kunstwerk met paars, zwart, metallic grijs en turquoise. Zet er een mooie plant of op een paar fotolijstjes. Het kunstwerk is overgoten met epoxyhars. Dit maakt de tafel dus extra duurzaam want de epoxy is makkelijk op te poetsen. Afmeting (Øxh): 40×64 cm Materiaal: MDF, acrylverf en epoxyhars Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel in een andere kleur? Of heb je zelf een tafel die je ingegoten wil hebben met een kunstwerk? Neem gerust contact op!
afmeting

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook