'Albedo'

Unieke bijzettafel met kunstwerk diep donkerblauw, zilver en goud

Unieke bijzettafel met kunstwerk diep donkerblauw, zilver en goud

 375,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

Haal met de ‘Albedo’ bijzettafel een echt kunstwerk in huis. Het unieke design en de prachtige kleurencombinatie van diep donker blauw, zilver, grafiet en goud zorgen voor een bijzondere sfeer in je interieur.

De ‘Albedo’ bijzettafel is niet zomaar een tafel. Het blad van de tafel is namelijk gemaakt van acrylverf, in de unieke kleurencombinatie van diep donkerblauw, zilver, grafiet en goud. Het grafiet en goud zijn metallic kleuren, waardoor de tafel een bijzondere schittering heeft. Het kunstwerk in het tafelblad is overgoten met epoxyhars, waardoor de tafel extra duurzaam is en de epoxy gemakkelijk op te poetsen is. De afmetingen van de tafel zijn (Øxh): 40×56 cm.

Met de ‘Albedo’ bijzettafel haal je niet alleen een praktisch meubel in huis, maar ook een kunstwerk. De tafel is een echte blikvanger en een aanwinst voor elk interieur. Bovendien is het mogelijk om een bijzet- of salontafel te laten maken in een andere kleur of om zelf een tafel in te laten gieten met een kunstwerk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

afmeting

kleur

speciale kleur

,

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook