Unieke bijzettafel met kunstwerk diep donkerblauw, zilver en goud

'Albedo'

Haal met de ‘Albedo’ bijzettafel een echt kunstwerk in huis. Het unieke design en de prachtige kleurencombinatie van diep donker blauw, zilver, grafiet en goud zorgen voor een bijzondere sfeer in je interieur.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 375,00

De ‘Albedo’ bijzettafel is niet zomaar een tafel. Het blad van de tafel is namelijk gemaakt van acrylverf, in de unieke kleurencombinatie van diep donkerblauw, zilver, grafiet en goud. Het grafiet en goud zijn metallic kleuren, waardoor de tafel een bijzondere schittering heeft. Het kunstwerk in het tafelblad is overgoten met epoxyhars, waardoor de tafel extra duurzaam is en de epoxy gemakkelijk op te poetsen is. De afmetingen van de tafel zijn (Øxh): 40×56 cm.

Met de ‘Albedo’ bijzettafel haal je niet alleen een praktisch meubel in huis, maar ook een kunstwerk. De tafel is een echte blikvanger en een aanwinst voor elk interieur. Bovendien is het mogelijk om een bijzet- of salontafel te laten maken in een andere kleur of om zelf een tafel in te laten gieten met een kunstwerk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting

kleur

speciale kleur

,

levertijd

2 – 3 werkdagen

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper