Unieke grote handgesmede rode hanger met onyx

'Love & Hate'

Voel de magie om je nek – ontdek de unieke Love & Hate hanger.

 145,00

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor om je nek? Dan is deze handgesmede hanger een must-have voor jou. Met de bijzondere handgeschilderde rode steen gezet in een speciale rand, die gedeeltelijk gezwart is, en de ketting gemaakt met onyx edelstenen, is deze hanger niet alleen uniek, maar ook nog eens een echt kunstwerk. Je kunt de hanger verwisselen dankzij de veerring en deze is gemaakt van sterling zilver. Dit is een echte blikvanger om je nek en een bijzonder onderdeel van de exclusieve sieradenlijn. Word verliefd op de Love & Hate hanger en voel de magie om je nek.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

,

speciale kleur:

materiaal:

,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

lengte ketting:

techniek:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper