'Nice'

Unieke grote salontafel met kunstwerk rood geel en grijsblauw

Unieke grote salontafel met kunstwerk rood geel en grijsblauw

 825,00

1 stuk op voorraad

Introducing ‘Nice’, de unieke grote salontafel met een opvallend kunstwerk in rood, geel en grijsblauw. Laat je interieur stralen met deze bijzondere eye-catcher.

Deze bijzettafel is een waar kunstwerk op zichzelf. Met het gegoten acrylverf kunstwerk in een bijzondere kleurencombinatie van zwart, roze, geel, antraciet en grijsblauw en de antraciet metalen lijst, zorgt deze tafel voor een opvallende aanwinst in je interieur.

Afmeting (Øxh): 80×48 cm
Materiaal: Metaal, acrylverf en epoxyhars

Gebruik onderzetters en viltglijders om de tafel langer mooi te houden. Deze tafel is lastig te verzenden en kan niet uit elkaar gehaald worden, dus haal hem op in mijn Atelier in Naaldwijk. Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel in een andere kleur of wil je een tafel ingegoten hebben met een kunstwerk? Neem gerust contact op.

afmeting

kleur

,

steunkleur

, , ,

speciale kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook