Unieke grote salontafel met kunstwerk rood geel en grijsblauw

'Nice'

Introducing ‘Nice’, de unieke grote salontafel met een opvallend kunstwerk in rood, geel en grijsblauw. Laat je interieur stralen met deze bijzondere eye-catcher.

1 stuk op voorraad

 725,00

Deze bijzettafel is een waar kunstwerk op zichzelf. Met het gegoten acrylverf kunstwerk in een bijzondere kleurencombinatie van zwart, roze, geel, antraciet en grijsblauw en de antraciet metalen lijst, zorgt deze tafel voor een opvallende aanwinst in je interieur.

Afmeting (Øxh): 80×48 cm
Materiaal: Metaal, acrylverf en epoxyhars

Gebruik onderzetters en viltglijders om de tafel langer mooi te houden. Deze tafel is lastig te verzenden en kan niet uit elkaar gehaald worden, dus haal hem op in mijn Atelier in Naaldwijk. Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel in een andere kleur of wil je een tafel ingegoten hebben met een kunstwerk? Neem gerust contact op.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting

kleur

,

steunkleur

, , ,

speciale kleur

levertijd

2 – 3 werkdagen

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper