Unieke handgesmede ring met organisch patroon zonder steen

'Celtic Dreams'

Deze “Celtic Dreams” ring is uniek en handgemaakt. Een prachtig sieraad met een bijzondere organische combinatie van metalen en een zwarte basis.

 425,00

Verweven met de magie van oude verhalen en de fijnheid van modern vakmanschap, is de “Celtic Dreams” ring een toonbeeld van tijdloze elegantie. Handgemaakt door Daan, kan deze ring speciaal voor jou worden gecreëerd in sterling zilver, een combinatie van zilver en geelgoud, of een verfijnde mix van wit- en geelgoud, elk metaal gekozen om zijn duurzaamheid en schoonheid. Het ontbreken van een steen in dit aangepaste ontwerp legt de nadruk op het sierlijke, celtic-geïnspireerde lijnenspel dat harmonieus over de band vloeit en waarbij de diepe, gezwarte achtergrond het sierlijke ontwerp accentueert.

Elk exemplaar van de “Celtic Dreams” ring wordt op maat gemaakt, met een levertijd van 4 tot 6 weken. Met een keuze uit verschillende metaalcombinaties en ringmaten, word je uitgenodigd om een sieraad te bezitten dat niet alleen de blik vangt, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl en verhaal.

Wordt jij de drager van de volgende “Celtic Dreams” creatie? Elke ring is een belofte van exclusiviteit en vakmanschap, wachtend om deel uit te maken van jouw leven en jouw dromen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

levertijd:

techniek:

garantie:

Keuze:

Zilver, Zilver met geelgoud, Witgoud met geelgoud

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper