'Celtic Dreams'

Unieke handgesmede ring met organisch patroon zonder steen

Deze “Celtic Dreams” ring is uniek en handgemaakt. Een prachtig sieraad met een bijzondere organische combinatie van metalen en een zwarte basis.

 425,00 1.495,00

Verweven met de magie van oude verhalen en de fijnheid van modern vakmanschap, is de “Celtic Dreams” ring een toonbeeld van tijdloze elegantie. Handgemaakt door Daan, kan deze ring speciaal voor jou worden gecreëerd in sterling zilver, een combinatie van zilver en geelgoud, of een verfijnde mix van wit- en geelgoud, elk metaal gekozen om zijn duurzaamheid en schoonheid. Het ontbreken van een steen in dit aangepaste ontwerp legt de nadruk op het sierlijke, celtic-geïnspireerde lijnenspel dat harmonieus over de band vloeit en waarbij de diepe, gezwarte achtergrond het sierlijke ontwerp accentueert.

Elk exemplaar van de “Celtic Dreams” ring wordt op maat gemaakt, met een levertijd van 4 tot 6 weken. Met een keuze uit verschillende metaalcombinaties en ringmaten, word je uitgenodigd om een sieraad te bezitten dat niet alleen de blik vangt, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl en verhaal.

Wordt jij de drager van de volgende “Celtic Dreams” creatie? Elke ring is een belofte van exclusiviteit en vakmanschap, wachtend om deel uit te maken van jouw leven en jouw dromen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal

,

levertijd

techniek

garantie

Keuze

Zilver, Zilver met geelgoud, Witgoud met geelgoud

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook