'Mediterranean beauty'

Unieke handgesmede zilveren armband met blauwe steen

Unieke handgesmede zilveren armband met blauwe steen

 195,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

Vang de blauwe zee in op je pols met de ‘Mediterranean beauty’ armband. Uniek en handgemaakt, deze armband is een juweel op zichzelf.

Deze prachtige armband is ontworpen met de liefde voor het Middellandse Zeegebied in gedachten. Het sterling zilver is flexibel en biedt een comfortabele pasvorm. De blauwe steen is niet alleen prachtig, maar ook handgeschilderd met acrylverf. Dit maakt elk exemplaar uniek. Bovendien is de steen professioneel gezet en niet gelijmd, wat de armband extra stevig maakt. Wees voorzichtig bij het verstellen van de maat, zodat de armband jarenlang mee kan gaan. Draag hem met trots en ervaar het schoonheid van de Middellandse Zee elke dag.

armbandmaat

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

vorm

steenmaat

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook