Unieke handgesmede zilveren armband met blauwe steen

Unieke handgesmede zilveren armband met blauwe steen

'Mediterranean beauty'
Deze unieke armband is met de hand gesmeed van sterling zilver en heeft een groene handgeschilderde steen die professioneel is gezet (niet gelijmd). Tips om deze armband om te doen: Zet de opening van de armband op het dunste gedeelte van je pols, wiebel hem eromheen. Het zilver is flexibel, maar niet eindeloos te verstellen. Zorg er dus voor dat je hem 1x voorzichtig op jouw maat buigt zodat je hem in de keren erna makkelijk om en af kunt doen.

 195,00

Dit prachtige werk maak ik voor jou op maat

armbandmaat

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

vorm

steenmaat

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Unieke waterproof oorknopjes met rode steen

 46,95

Bijzondere zilveren manchetknopen vierkant met paarse steen

 129,95

Unieke zilveren navelpiercing met roze steen

 49,95

Silver cloth – White line

 16,95